Lietuvos finansų rinkoje – naujas žaidėjas

  • Teksto dydis:

Europos ekonominėje erdvėje veikianti finansų maklerio įmonė „TMS Europe“ 2016 m. birželio mėn. įžengė į Lietuvą, Latviją ir Estiją. Tai ne kartą „World Finance“ geriausia Vidurio ir Rytų Europos finansų maklerio įmone pripažintos, Lenkijoje subrendusios finansų maklerio įmonės „TMS Brokers“ plėtros į Europos Sąjungos šalių rinkas programos dalis.

„Strateginis sprendimas pradėti aktyvią veiklą Baltijos šalyse buvo priimtas atsižvelgiant į įmonės patirtį ir turimas kompetencijas. Vidurio Europos regiono gyventojų investavimo stilius, finansinės galimybės, lūkesčiai bei toleruojamos investavimo rizikos laipsnis yra panašus, todėl suformavome optimalų, Lietuvos investuotojų poreikius atitinkantį paslaugų paketą nuo modernios „TMS Trader“ platformos iki unikalaus naujienų ir tyrimų portalo „TMS NonStop“, kuriame esančios analizės ir rinkų naujienos leis priimti pamatuotus investicinius sprendimus“, - „TMS Europe“ sprendimą žengti į Lietuvos finansų rinką komentavo įmonės plėtros direktorius Lietuvoje Artūras Kampanas.

„TMS Europe“ atveria plačias galimybes investuotojui, siekiančiam turėti subalansuotą investicinį portfelį. „TMS Trader“ platformoje galima sandorius dėl kainų skirtumo (CFD) valiutomis, akcijų indeksais, žaliavomis, akcijomis, ETF bei obligacijomis. Prekybos sistema veikia ir per mobiliąsias programėles, todėl investicijas galima valdyti ir išmaniaisiais prietaisais.

„TMS Europe“ investicines paslaugas turėtų įvertinti ir patyrę profesionalūs finansų rinkų prekiautojai, ir pradedantys savarankiškai investuoti. Pastariesiems siūlome pradėti nuo „TMS Trader“ demo sąskaitos, kur galima mokytis ir pasirengti savarankiškų investavimo sprendimų priėmimui“, - sakė A. Kampanas. Demonstracinė versija pilnai atitinka realias sąlygas, vartotojams netgi suteikiama prieiga prie tyrimų ir analizių „TMS NonStop“ informaciniame portale.

„Mūsų tikslas – tapti ilgalaikiu savarankiškų investuotojų partneriu. „TMS Europe“ - tai nėra tik patogi prekybos platforma spekuliuoti valiutomis. Mums svarbus ryšys su klientu, todėl turime padalinį Lietuvoje, konsultantus, kurie pataria, kaip dirbti su sistema, kaip nuskaityti informaciją „TMS NonStop“ portale, išsirinkti tinkamą instrumentą ar diversifikuoti savo investicinį portfelį. Savo klientams paaiškiname riziką, kuri atsiranda naudojant didelį svertą ir teikiame kitas konsultacijas. Žinoma, galutinį sprendimą dėl sandorio priima pats investuotojas, o „TMS Europe“ įvykdo pavedimą greitai ir tiksliai,“- sakė A. Kampanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigrantas Vokietis

Emigrantas Vokietis portretas
sekmes šiai firmai. investuoju uždirbtus pinigus į valiutą ir po truputi auginu kapitalą, išmoka visada sklandziai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių