„Lietuvos energija“ paskelbė valdybos ir naujo vadovo konkursą

  • Teksto dydis:

„Lietuvos energijos“ Stebėtojų tarybos suformuotas Skyrimo ir atlygio komitetas paskelbė viešą naujos bendrovės valdybos narių ir vadovo atranką, skelbia bendrovė panešime žiniasklaidai.

Tinkamiausius kandidatus atrinks Skyrimo ir atlygio komitetas, pasitelkęs konkurso būdu pasirinktą išorinę personalo atrankos įmonę „Pedersen & Partners“. Taip siekiama užtikrinti profesionalią, skaidrią ir nešališką atranką. Vėliau bendrovės Skyrimo ir atlygio komitetas pateiks nuomonę Stebėtojų tarybai dėl bendrovės valdybos ir vadovo kandidatūrų. Bendrovės Stebėtojų taryba išrinks penkis valdybos narius ir pateiks rekomendaciją, kurį iš jų skirti valdybos pirmininku ir atitinkamai generaliniu direktoriumi. Tinkamiausius kandidatus planuojama atrinkti iki šių metų pabaigos. „Lietuvos energijos“ valdyba yra vykdančioji, todėl atrinkti valdybos nariai kuruos atskiras bendrovės veiklos sritis.

Buvusios „Lietuvos energijos“ valdybos ketverių metų kadencija baigėsi šių metų liepos 22 d. Valdybos narių pareigas ėjo Dalius Misiūnas, Ilona Daugėlaitė, Darius Kašauskas, Mindaugas Keizeris ir Dominykas Tučkus. Nuo šių metų rugsėjo 22 d. paskirta laikinoji valdyba, kurioje dirba Mindaugas Keizeris, Ilona Daugėlaitė, Darius Kašauskas ir Dominykas Tučkus.

Daugiau apie „Lietuvos energijos“ valdybos narių atrankos kriterijus galima sužinoti čia: http://www.le.lt/index.php/karjera/darbo-pasiulymai/4254. Kandidatuoti galima iki lapkričio 20 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių