„Lidl“ tikina: tų pačių prekių kainos visoje Lietuvoje yra vienodos

  • Teksto dydis:

„Viena šalis, viena kaina“, – skelbia naujieji „Lidl“ reklamos klipai, šiandien pasirodantys Lietuvos televizijų eteryje.

Visuomenei diskutuojant dėl kasdienių maisto produktų kainų, bendrovė „Lidl Lietuva“ skuba užtikrinti pirkėjus – visose „Lidl“ parduotuvėse mūsų šalyje tų pačių prekių kainos yra vienodos.

Anot bendrovės „Lidl Lietuva“ atstovų, užtikrinti palankiausią kainos ir kokybės santykį rinkoje įmanoma tik naudojant aiškius kainodaros būdus. Savo ruožtu paprastumas ir universalumas – vieni iš esminių ne tik „Lidl“ parduotuvių bei jų asortimento, bet ir „Lidl“ kainodaros bruožų.

„Pastaruoju metu sulaukiame daug žiniasklaidos klausimų apie mūsų prekybos sistemą, pavyzdžiui, į kokias kategorijas skirstome savo pirkėjus, ar to paties pavadinimo prekės tiek pat kainuoja ir „Lidl“ parduotuvėse Vilniuje bei, pavyzdžiui, Alytuje ar Kretingoje. Skubame patikinti, jog visi pirkėjai mums vienodai svarbūs, todėl visiems siūlome geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje. Visose mūsų parduotuvėse Lietuvoje: tiek įsikūrusiose tame pačiame, tiek esančiose skirtinguose miestuose, – tų pačių prekių kainos yra vienodos“, – teigė Agnė Gaižauskienė, „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė.


Šiame straipsnyje: Lidlprekių kainos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Nematau as to zadeto pigumo. Mesa pvz., dazniausiai parduodama fasuota po 360 g ar panasiai ir kaina atrodo nedidele,bet kai susumuoji,kiek kainuotu kilogramas,tai matai,kad kt.prekybcentriuose gali nusipirkti uz ta pacia kaina ar net pigiau,sakykim,per akcijas. Gal tik kiti prekybos centrai dabar vanago akimis stebi Lidl,a ir savo kainas derina,kad ju prekes neuzsistovetu,jeigu yra skirtumas. Bet,kaip ir minejau,ypatingo skirtumo nematau,kad lekciau i kita miesto gala pirkti 20 centu pigesnes prekes (o autobuso bilietas,ar benzino kaina,jei vaziuoji savo masina?). Nuvyle tas Lidl,as, uzsienyje,pvz. Vokietijoje prekes pigesnes,negu Lietuvos Lidl,e. Stai taip. Lietuva yra Lietuva!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių