Kodėl „Maximos“ parduotuvėse tos pačios prekės kainuoja skirtingai?

  • Teksto dydis:

Nustebusi portalo skaitytoja Kristina V. atsiuntė nuotraukas, kuriose užfiksuota, kad ta pati prekė skirtingose „Maximos“ parduotuvėse kainuoja nevienodai.

Kefyras  „Farm Milk“ sostinėje, Pilaitėje esančioje „Maximos“ parduotuvėje, kainuoja 69 centus, o prekybos centre „Akropolis“ įsikūrusioje „Maximoje“ – 71 centą. Grūdėtos varškės kaina skiriasi net aštuoniais centais.

Tačiau klaidos čia nėra. Pasirodo, šis prekybos tinklas, žadantis mažiausias prekių kainas, taiko būtent tokią kainodarą.

„Atsižvelgiant į parduotuvės vietą, pirkėjų srautus, jų poreikius ir pirkimo tendencijas, parduotuvių formatus, prekių asortimento kainos gali nežymiai skirtis. Prekės vienoje parduotuvėje gali būti parduodamos mažesne kaina nei kitoje, jei produkto galiojimo terminas eina į pabaigą, prekė išimama iš asortimento, likęs nedidelis prekės likutis, konkreti prekė yra išparduodama“, – portalui delfi.lt aiškino „Maximos LT“ komunikacijos vadovė Renata Dantė.


Šiame straipsnyje: Maximakainos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisininkas

Teisininkas portretas
Nepasitikekite mielieji maxima. Atidziai pasitikrinkite kainas ir kituose centruose ir isitikinsite kad maximoj ir su akcija didziules kainos nei kituose centruose be jokiu akciju. Kiek ta maxima mulkins tuos zmones. Bukite atidus

Rimas

Rimas portretas
Man tai juoka kelia uzrasai-mazos kainos garantija...Kainos ispustos, o jie aiskina kad pas juos kaina nedidesne negu Rimi ir Iki todel ir vadinama mazos kainos garantija.. Jei sakykim tos prekes kainuotu zymiai maziau nei Iki ar Rimi, galima butu sakyti kad kaina maza, o cia konkretus pasityciojimas. Bet zmones susigaudo kad cia dar vienas monopolistu triukas:((( Tuo metu kai Maximoje mazos kainos garantija, kituose centruose tas pacias prekes gali nusipirkti per akcijas 20- 30 procentu pigiau.

Darius

Darius portretas
Na va, Sigis isdave ilgai slepta paslapti, kas yra tikrieji Maximos savininkai ir kainodaros specialistai. Ogi kasininkes. Aciu, kad tautai atverete akis...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių