„Klaipėdos nafta“ pelnė geriausio naftos terminalo vardą

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Sankt Peterburge (Rusijos federacija) vykusiame 10-jame žalios naftos, LPG ir naftos produktų kongrese „Klaipėdos nafta“ pelnė net du prizus: „Tvarumas 2015“ ir pagrindinį – „Grand Prix 2015“.

Pirmąją kongreso dieną vykusioje kas trečius metus organizuojamoje geriausių Rusijos, NVS ir Baltijos šalių naftos terminalų ir talpyklų parkų apdovanojimų ceremonijoje „Naftos terminalas 2015“ „Klaipėdos nafta“, valdanti 450 tūkst. kub. m talpyklų parką Klaipėdoje, 340 tūkst. kub. m Subačiaus kuro bazėje ir suskystintųjų gamtinių dujų terminalą, gavo pagrindinį apdovanojimą „Grand Prix 2015“. Anot organizatorių, šis apdovanojimas reiškia, jog bendrovė yra savo veiklos etalonas visiems rinkos dalyviams.

Bendrovė taip pat buvo įvertinta ir tapo laureate nominacijoje „Tvarumas 2015“.  Šis apdovanojimas skirtas už 8-10 terminalo veiklos metų laikotarpį, per kurį iš esmės nesikeitė bendrovės santykis su klientais ir esminės bendradarbiavimo sąlygos.

„Šie įvertinimai mums svarbūs tuo, jog dirbame su didele rinka, daugelį metų kuriame ir išlaikome stabilius santykius su Rusijos, Baltarusijos klientais, kasmet investuojame į įrangos tobulinimą, technologinių procesų modernizavimą bei lankstumą. Kitų metų investiciniuose planuose numatyta bendrovės terminalo talpyklų parko plėtra. Ji reikalinga tam, kad galėtume dar labiau plėsti savo klientų ratą ir patenkinti augančius rinkos poreikius“, - sakė Mantas Bartuška, „Klaipėdos naftos“ generalinis direktorius.

Šis kongresas – tai vienas iš svarbiausių Rusijoje organizuojamų pramonės renginių, kasmet pritraukiantis daugiau nei 350 delegatų iš daugiau nei 25 šalių (Rusijos, NVS, Europos, Amerikos ir Azijos). 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių