Kauno „Italiana LT“ mažina darbuotojų, siaurina alkoholio asortimentą

  • Teksto dydis:

Antrus metus dėl didelių akcizų mažėjant Kauno alkoholinių gėrimų gamintojos „Italiana LT“ pajamoms, sumažino darbuotojų skaičių bei atsisakė dalies gaminamų produktų, rašo „Verslo žinios“.

„Visiškai atsisakėme dalies savo gaminamų produktų. Spirituotas vynas anksčiau sudarė apie 30 proc. mūsų pardavimų Lietuvoje, dabar jo gamyba susitraukė bene trimis ketvirčiais. Tegul tai nėra labiausiai prestižinė alkoholinių gėrimų rūšis, bet tiksliai žinau, kas ją pakeitė mūsų šalies alkoholinių gėrimų rinkoje. Tai stiprus alus litro talpos buteliuose ir pigi degtinė 200 mililitrų talpos buteliuose. Nesu tikras, kad toks variantas yra sveikesnis“, – sako „Italianos LT“ direktorius Sigitas Zaikauskas.

Vasarą bendrovė pradėjo dirbti viena pamaina vietoj ankstesnių dviejų. Darbuotojų skaičius anksčiau siekė apie 80, o dabar sumažėjo iki 58.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kandis

kandis portretas
pijoku salyje didziausia problema-girdytoju mazejimas...

Algis

Algis portretas
Varyk Verygos, varyk. Dėl tavo nekompetencijos/ir Skvernelio/, atleidžiami žmonės geresnio duonos kąsnio netenka vaikai. Bet išsaugosime kelis degradavusius, tiesa irgi ne be jūsų įsikišimo. Valio!

Anonimas

Anonimas portretas
Vaziuojam, vaziuojam i Lenkija. Tuo parodom valdzioje esanciu TRUMPAREGISKUMA , per diddeles AMBICIJAS ., ekonomini NEMOKSISKUMA . Pilieciai MOKO kaip reikia valdyti valstybe
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių