Jei pakils PVM, „Vičiūnų“ grupė stabdys viešbučio „Hilton“ projektą

  • Teksto dydis:

Prognozuojama, kad nuo 2018 metų planuojamas PVM lengvatos viešbučiams panaikinimas stabdys investicijas šiame sektoriuje.

Štai „Vičiūnų“ grupė jau pranešė, kad, jei pakils PVM, stabdys viešbučio „Hilton“ statybos projektą Vilniuje, kiti investuotojai planų dėl naujų viešbučių kol kas neišsižada, rašo „Verslo žinios“.

„Šiuo metu intensyviai vyksta projektavimo ir kiti parengiamieji darbai, tačiau jeigu valdžia iš tiesų taip smarkiai pakels PVM viešbučiams, mums neliks nieko kito, kaip stabdyti projektą“, - sako „Vičiūnų grupės“ vadovas Šarūnas Matijošaitis.

Viešbutį „Hilton Garden Inn“ Vilniaus Gedimino prospekte planuojančios statyti bendrovės „Eika“ generalinis direktorius Domas Dargis aiškina, kad projektas yra jau tokios stadijos, kad stabdyti jo nėra galimybių: „Mes nesustosime, viešbutis atsiras, tačiau kyla klausimas dėl plėtros ir mūsų konkurencingumo, palyginti su gretimomis šalimi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu nu

nu nu portretas
Kai gyventojams padidino PVM šildymui, verslo veikėjai tylėjo užpakalius suraukę. Jei visiems 21, tai visiems, kodėl turi būti išimtis viešbučiams? ar jie socialiai pažeidžiamiausia verslo grupė, kodėl ji turi būti dotuojama?

...

... portretas
"TIK nereikia mūsų gąsdint!".

Cha

Cha portretas
Tegu sau stabdo į sveikatytę! Be hiltono Lietuva nesugrius.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių