JAV bendrovė įsigijo „Bitę“

Ketvirtadienį „Mid Europa Partners“ skelbia, kad pasirašė sutartį su privataus kapitalo bendrove „Providence Equity Partners“ dėl „Bitės“ įmonių grupės pardavimo. Sandorį, kurio suma neatskleidžiama, planuojama užbaigti 2016 metų pirmąjį ketvirtį, rašoma pranešime spaudai.

„Bitės“ įmonių grupė Lietuvoje ir Latvijoje valdo mobiliojo ryšio operatorių, teikiantį mobiliojo ryšio paslaugas ir klientų aptarnavimą.

„Drauge su savo komanda Frederick Hrenchuk užsibrėžė tikslą suteikti vartotojams išskirtinę patirtį naudojantis mobiliuoju ryšiu, ir tai buvo sėkminga „Bitės“ strategija – bendrovės vartotojų bazė siekia 1,58 milijono klientų ir stabiliai auga. Mes norime padėkoti visai „Bitės“ komandai už puikius pasiekimus ir palinkėti tolesnės sėkmės, dirbant su naujais investuotojais“, – sako Michelle Capiod, „Mid Europa“ partnerė.

„Su „Mid Europa“ palaikymu mes pavertėme „Bitę“ viena dinamiškiausių, aukštos kokybės paslaugas teikiančių ir į vartotoją orientuotų mobiliojo ryšio bendrovių Europoje. Esame dėkingi už „Bitės“ ilgalaikės strategijos palaikymą, ir esame pasiruošę toliau stiprinti verslą kartu su „Providence““, – teigia Frederick Hrenchuk, „Bitės“ įmonių grupės generalinis direktorius.

Teigiama, kad „Providence“ turi sėkmingą investicijų patirtį žiniasklaidos, komunikacijos, švietimo ir informacinių technologijų sektoriuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Buvau Bitėj nuo 2004 iki 2014 su Labas.Bet kai apgaudinėjo,dingo iš saskaitos pinigai,už nespaslaugas- dingau iš ten.Buvau 689 59904.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių