J. Varanauskienė tapo „Sodros“ vadovo patarėja

  • Teksto dydis:

Buvusi didžiausio Lietuvoje SEB banko šeimos finansų ekspertė Julita Varanauskienė tapo „Sodros“ vadovo patarėja. „Sodra“ pranešė, kad įstaigos direktoriaus Mindaugo Sinkevičiaus patarėja. ji dirbs nuo kovo 20 dienos.

„Iš gyventojų jaučiame poreikį socialinio draudimo sistemą paaiškinti paprastai ir suprantamai. Julita ankstesniame darbe ne kartą parodė, kad puikiai tai sugeba, o mes turime daug duomenų, kuriuos tik pradedame atverti visuomenei. Kartu stiprinsime „Sodros“ ekspertinę poziciją, plėtosime komunikacijos veiklą ir edukuosime visuomenę“, – pranešime spaudai sakė M.Sinkevičius.

12 metų SEB banke dirbusi socialinių mokslų daktarė J.Varanauskienė banką paliko pernai lapkritį. Šeimos finansų eksperte SEB ji dirbo nuo 2004 metų, iki tol 8 metus - tuometinio Vilniaus banko (dabar - SEB) Kauno padalinyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

norge

norge portretas
Manau SODRRA UZSIIMA REKETU su savo psd.todel emigrantams meile Lietuvai virsta i NEAPYKANTA.Niekur tokios nesamones ner -nemokesiu is principo,geriau atsisakysiu Lietuvos pilietybes....................

Kęstas

Kęstas portretas
Kiek nukentės tie, kurie dabar vagia (su valdžios palaiminimu) pinigus iš Sodros? Tai tie, kurie stebuklingu būdu paima šiandieninių pensininkų pinigus iš Sodros ir paverčia juos jų privačia nuosavybe bankų valdomuose antros pakopos pensijų kaupimo fonduose. Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos specialistai paskaičiavo, kad kaupiantiems tuose pensijų kaupimo fonduose „Sodros“ pensijos individualioji dalis mažėja 22 proc. Sutvarkius mediciną Lietuvoje, pailgės gyvenimas, ir per eilę metų susidarys didžiulės sumos pinigų. Mus baido, kad bus mažiau gyventojų Lietuvoje, todėl valstybė neturės pinigų mokėti Sodros pensijas. Netiesa. Lieka stambūs verslai (pvz., naftos perdirbimas, trąšų gamyba, stambus mechanizuotas žemės ūkis). Šie stambūs verslai moka mokesčius, ir valstybei pinigų niekada nepritrūksta. Daugiau apie tai - guglinant žodžius, kuriuos jau atsimenate.

Asss

Asss portretas
paskaiciau straipsnio pavadinima --- JAU DABA ISVIS NESULAUKSIU PENCIJOS , MAN TAIP ATRODO
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių