Internetinė parduotuvė „Zzz.lt“ nutraukia veiklą

  • Teksto dydis:

Beveik prieš dvejus metus maisto prekių pristatymo į namus veiklą pradėjusi internetinė parduotuvė „Zzz.lt“ išsiuntė tiekėjams pranešimą apie sprendimą nutraukti veiklą. Rinkos dalyviai sako, kad įvertinus startuolio verslo modelį to ir buvo galima tikėtis, rašo „Verslo žinios“.

Verslą nutraukianti įmonė nesėkmės priežasčių ieško už įmonės ribų. Tiekėjams išsiųstame laiške teigiama, kad koją pakišo į viešumą iškilusi informacija apie su įmone susijusius teismus ir skolas. Anksčiau skelbta, kad Lietuvos apeliacinis teismas areštavo „Zzz.lt“ turto, mat „NFQ Technologies“ siekė prisiteisti 87 tūkst. eurų skolą.

„Dar tvirtai neatsistojus ant kojų, mums kelią pastojo žiniasklaida savo tendencingais straipsniais apie teismus ir skolas, kurie plačiai pasklido ir sukėlė tiek baimę tiekėjams, tiek nepasitikėjimą klientams. Būtent dėl to drastiškai nukrito užsakymų skaičius, ir mes turėjome priimti sunkų sprendimą nuo liepos 1 d. nutraukti savo veiklą“, - rašoma kreipimesi. Bendroves pagrindinis akcininkas Žilvinas Vasiliauskas situacijos nekomentuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių