„Iki“ rekonstravo pirkėjų mėgstamą parduotuvę Kėdainiuose

  • Teksto dydis:

Kėdainiuose po rekonstrukcijos duris atvėrė atnaujinta „Iki“ parduotuvė. Nuo šiol kėdainiečiai šviežio maisto bei kitų reikalingų prekių galės įsigyti dar patogiau ir paprasčiau. Į adresu Tilto g. 2 įsikūrusios parduotuvės modernizavimą iš viso investuota apie 600 tūkst. eurų. Šios investicijos skirtos „Iki“ parduotuvių tinklo plėtrai ir atnaujinimui visoje Lietuvoje.

Atnaujintoje parduotuvėje kėdainiečių ir miesto svečių laukia išplėstos erdvės – salės plotas nuo šiol siekia 851 kv. m. Be to, lankytojų patogumui įrengti šviesesni ir erdvesni šviežiai keptos duonos bei vaisių ir daržovių skyriai. Praplėstas ir kitų šviežių prekių – mėsos bei žuvies – asortimentas. Taip pat atsinaujinusioje parduotuvėje pirkėjams nuo šiol siūlomas dar didesnis lietuviškos produkcijos pasirinkimas.

Po rekonstrukcijos parduotuvėje sumontuota moderni, energiją taupanti produktų šaldymo įranga, įrengtas šiuolaikiškas apšvietimas, palikti platesni praėjimai tarp prekių lentynų. Be to, atsinaujinusioje „Iki“ parduotuvėje pirkėjai galės naudotis ne tik įprastomis, bet ir naujai atsiradusiomis savitarnos kasomis „Iki Bitutė“. Šioje parduotuvėje lankytojus aptarnaus 28 darbuotojai.

Kaip teigia prekybos tinklą „Iki“ valdančios bendrovės „Palink“ generalinis direktorius Gerard Rog, pokyčiais norima sukurti kuo patogesnę pirkėjų patirtį parduotuvėje: „Siekiame, jog kiekvienas lankytojas jaustųsi maksimaliai patogiai, o apsipirkimas būtų sklandus ir taupantis laiką. Be to, nuoseklus parduotuvių atnaujinimas ir modernizavimas aktyviai prisideda prie mūsų pozicijų stiprinimo Lietuvos mažmeninės prekybos rinkoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senuks

Senuks portretas
Klaipedoj prie ligonines pieno mažai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių