G. Galvanauskas: „Danske Bank“ rezultatai Baltijos šalyse - vieni geriausių grupėje

  • Teksto dydis:

Sumažėjus didžiausio Danijos banko "Danske Bank" klientų pasitikėjimui, apkarpius jo skolinimosi reitingus bei pakeitus aukščiausius vadovus, tai džiugina artimiausius konkurentus - Danijoje veikiančius Švedijos bankus, rašo "Verslo žinios".

"Danske Bank" Lietuvos filialo generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas teigia, kad Danijoje, kaip ir kitose Šiaurės Europos šalyse, "Danske Bank" turi stiprias pozicijas tarp verslo klientų, auga rinkos dalis vidutinio dydžio įmonių segmente.Pasak jo, Lietuvos, Latvijos ir Estijos rezultatai yra vieni geriausių grupėje.

"Auga klientų skaičius ir išlaikome aukštą pelningumą, atitinkantį viso sektoriaus pelningumo lygį mūsų regione. Be to, dvejus metus iš eilės buvome įvertinti kaip geriausiai klientus aptarnaujantis bankas Lietuvoje. Tad palankios makroekonominės tendencijos leidžia tikėtis augimo tiek mažmeninėje, tiek verslo bankininkystėje", - "Verslo žinioms" sakė G.Galvanauskas.

Danijos tyrimų bendrovė "CEM Institute-Voxmeter" suskaičiavo, kad "Danske Bank" Danijoje per pastaruosius 16 mėnesių prarado 135 tūkst. klientų (iš viso jų turi apie 2 mln.), o klientų pasitenkinimas banko paslaugomis nusirito iki žemiausio lygio bent per pastaruosius 6 metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klientas

klientas portretas
0.8lito

klientas

klientas portretas
1as is pavyzdziu Danijoj pavedimas tarp saskaitu nekainuoja,Lietuvoj pavedimas 0.8centu.Taip ir uzdirbama daugiausiai grupeje

ir

ir  portretas
kaip suprast , reikejo bent kabutes uzdet kur reikia, siaip tai nafik toks bankas Lietuvoj reikalingas ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių