„Frisomat“ – cinkuotų plieninių konstrukcijų sprendimai verslui

  • Teksto dydis:

Verslo įmonės, pirkdamos paslaugą, pirmiausia vertina jos atlikimo laiką, kokybę ir, žinoma, kainą. Plieninių pramoninių statinių projektavimo ir gamybos bendrovė "Angarų sistemos", atstovaujanti pasaulyje gerai žinomam statybų sektoriaus prekės ženklui "Frisomat", tai užtikrina, sutelkusi vienose rankose visą verslui reikalingo pastato gamybos procesą: nuo projektavimo iki plėtros, nuo transportavimo iki pastatymo.

Atstovauja pasaulio statybų lyderiams

UAB "Angarų sistemos" glaudžiai bendradarbiauja su bendrove "Frisomat", kuri su savo atstovais stato surenkamuosius plieninius statinius ir pramoninius pastatus visame pasaulyje. Per pastaruosius 35 metus "Frisomat" specialistai pagamino ir sumontavo per 30 tūkst. pramoninių pastatų daugiau nei 100 šalių.

Pagrindinė bendrovės būstinė įsikūrusi Belgijoje, netoli Antverpeno uosto, ir gali užtikrinti greitą bei efektyvų eksportą. "Frisomat" valdo keturis gamybinius padalinius ir aštuoniolika antrinių įmonių.

Kaune įsikūrusi bendrovė "Angarų sistemos" atstovauja "Frisomat" ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Baltarusijoje.

Pastatų įvairovė

"Angarų sistemos" siūlo įvairiausios paskirties pastatus: pramoninėms įmonėms, žemės ūkiui, atliekoms perdirbti, gamybai, automobilių pramonei, orlaiviams, sandėliavimui, jojikams, gyvulių veislynams, ekspozicijoms, laikinus statinius.

Kiekvienam pastatui naudojamas aukštos kokybės plienas, o surenkant taikoma patentuota surinkimo sistema. "Angarų sistemos" turi standartinius modelius, bet klientai visada gali teikti savo siūlymus ir pritaikyti objektus prie specifinių poreikių. Pageidaujantiesiems itin didelio, iki 27 m pločio pastato diegiami modeliai "Flatro", "Flatrigma", "Astra" ir "Astrigma". O štai "Kappa" gali būti net ir 50 m pločio.

Tiems, kuriems aktualus statinio aukštis, siūlomi "Astra" ir "Ceptra" modeliai, pagal juos iškilę statiniai gali būti iki 9 m, o kartais ir didesnio aukščio. Visų tipų sandėliai pastatomi žaibiškai ir esant poreikiui nesunkiai gali būti perkeliami iš vienos vietos į kitą.

Taupo laiką

Kaip sakė bendrovės "Angarų sistemos" direktorius Artūras Kasperavičius, vienas pagrindinių "Frisomat" taikomos technologijos bruožų – greitis neprarandant kokybės. Aukštas gamyklos automatizacijos lygis leidžia užtikrinti labai trumpą užsakymo įvykdymo terminą ir ypatingą gaminių tikslumą. "Mūsų pastatai gaminami iš šaltojo valcavimo galvanizuoto plieno. Jam pagaminti reikia mažiau procesų nei kitoms plieninėms konstrukcijoms, todėl užsakymus įvykdome gana greitai", – kalbėjo A.Kasperavičius.

Pastatas statomas pagal vieną iš standartizuotų konstrukcinių sistemų, o tai irgi taupo laiką. Tokie objektai daug sparčiau suprojektuojami, pagaminami, atvežami ir pastatomi. "Pirmiausia kliento klausiame, kam jam reikalinga erdvė, nes tada galima apibrėžti plieninio pastato dydį ir modelį. Tai reiškia, kad jūs užsisakysite ne daugiau, nei jums reikia, sutaupysite lėšų kitiems dalykams", – aiškino direktorius.


Šiame straipsnyje: Frisomatįmonėsverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių