„Eurovaistinė“ atsisako naktinio ir „drive“ klientų aptarnavimo mokesčių

  • Teksto dydis:

Vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ praneša, kad budinčiose vaistinėse nelieka klientų aptarnavimo mokesčio. Anksčiau 1,45 Eur mokestis buvo taikomas, perkant nakties metu, nuo 23 val. vakaro iki 6 val. ryto arba renkantis apsipirkimo neišlipus iš automobilio paslaugą (angl. drive) vienintelėje šalyje vaistinėje sostinės Ukmergės gatvėje. Mokestis nebetaikomas nuo kovo 1 d.

„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė teigia, kad tai dar vienas veiksmas, kuriuo siekiama gerinti klientų aptarnavimą.

„Atsižvelgdami į klientų lūkesčius ir bendrą visuomenės siekį, kad vaistų kaina būtų kuo priimtinesnė, nuolat ieškome būdų kaip gerinti vaistų prieinamumą. Mums svarbu suteikti galimybę įsigyti vaistų ar kitų prekių tuomet, kai klientams jų prireikia, net jeigu tai ir vidurnaktis. Tikimės, kad šis žingsnis paskatins žmones labiau rūpintis savo sveikata – naktį užklupus erzinantiems negalavimams nekentėti ir kreiptis į budinčią vaistinę“, - sako I. Damulienė.

Ištisą parą šiuo metu dirba 2 „Eurovaistinės“ Vilniuje – Mindaugo g. 11 ir Ukmergės g. 282. Vaistinių tinklo duomenimis, dažniausiai naktį pagalba suteikiama vaikams – neretai šeimos atvyksta tiesiai iš vaikų ligoninės priimamojo, įsigyja antibiotikų, vaistų karščiavimui mažinti ar kitų medikamentų. Šuo metu ištisą parą Lietuvoje dirba 5 vaistinės – trys Vilniuje ir dvi Kaune. Įmonė šią paslaugą teikia nuo 2000-ųjų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

galiu praplauti

galiu praplauti portretas
bet pasakiskos vaistu kainos tai neatsisako
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių