Ekonomistas R. Grajauskas keičia veiklos kryptį

  • Teksto dydis:

Rokas Grajauskas, „Danske Bank“ vyriausiasis Baltijos šalių ekonomistas, palieka užimamą poziciją ir keičia veiklos kryptį. Šio mėnesio pabaigoje R. Grajauskas baigia darbą „Danske Bank“ ir pereina į turto valdymo bendrovės „INVL Asset Management“ Privataus kapitalo padalinį.

„Labai vertinu tą patirtį, kurią įgijau dirbdamas „Danske Bank“. Tai buvo labai įdomūs ir intensyvūs treji su puse metų. Vis dėlto, noriu plėsti profesinį lauką, o sukauptas žinias panaudoti ne tik analizuodamas makroekonomines tendencijas, bet ir prisidėdamas prie konkrečių pokyčių įmonėse,“ – sako R. Grajauskas.

Jis „Danske Bank“ vyriausiojo Baltijos šalių ekonomisto pareigas ėjo nuo 2014 m. Prieš tai penkerius metus gyveno užsienyje, mokėsi bei dirbo privačiame bei viešajame sektoriuose.

R. Grajauskui baigus darbus banke, „Danske Bank“ Lietuvoje remsis Grupės ekonomistų įžvalgomis. Tendencijas finansų rinkose ir toliau analizuos Finansų rinkų departamento direktorius Karolis Indrulėnas bei vyresnioji agentė Eglė Džiugytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alexandra

Alexandra portretas
Gražus vyras, sėkmės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių