DNB banko klientai galės skirti paramą tiesiog bankomate

  • Teksto dydis:

Artėjant didžiosioms metų šventėms DNB banko klientai pirmieji Lietuvoje galės išbandyti visiškai naują ir unikalų paramos būdą.

Grynindami pinigus bankomate ir pasirinkę mygtuką „Aukok“, šio banko klientai galės skirti vieną, tris ar penkis eurus. O pasirinkę „Kita suma“ galės paaukoti savo numatytą sumą.

„Kviečiame savo klientus išbandyti Lietuvoje dar nematytą paramos būdą ir prisidėti prie socialinės iniciatyvos „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“. Remiame šią organizaciją, nes pritariame idėjai, jog šypsenos ir juokas keičia ligoninės kasdienybę. Kiekvienas, skyręs net ir nedidelę sumą pinigų, padės gydytojams klounams padovanoti dar daugiau šypsenų ligoninėse besigydantiems vaikams“, – sakė DNB banko Privačių klientų tarnybos vadovė Vaineta Barevičiūtė.

Anot V. Barevičiūtės, ši banko darbuotojų sugalvota idėja žymiai sutrumpina pinigų skyrimo įvairioms socialinėms iniciatyvoms kelią. Tie, kas nori skirti paramą, dažnai turi įveikti keletą etapų: ieškoti, kur ir kaip galima paaukoti, rinktis mokėjimo būdą, tada e. banke patvirtinti aukojimą ir taip toliau. Tuo tarpu DNB banko pasiūlytas kelias nereikalauja jokių pastangų – jis ir paprastas, ir patogus – užtenka paspausti mygtuką.

Akcijos metu surinktos lėšos keliaus organizacijos „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“ programai, esančiai portale Aukok.lt.

Aukojimo projekto partnerio portalo Aukok.lt vadovė Inga Langaitė teigia, kad DNB banko sugalvota bei įgyvendinta iniciatyva yra vienintelė tokia Lietuvoje. „Mes pritariame idėjai, kad skirti paramą turi būti paprasta ir patogu. Ir kuo daugiau bei kuo įvairesnių būdų yra sukurta, tuo dažniau gyventojai gali jais pasinaudoti“, – sakė Aukok.lt vadovė.

Akcija vyks visoje Lietuvoje, vieną mėnesį – nuo šių metų gruodžio 5 d. iki kitų metų sausio 6 d.

DNB banko klientai, norėdami pasitikrinti sąskaitos likutį ar išsigryninti pinigų, bankomato ekrane matys specialiai šiai akcijai skirtą mygtuką „Aukok“. Skirti pinigų bus galima ne vieną kartą, o visos akcijos metu.


Šiame straipsnyje: dnb bankasbankomataslabdara

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių