Deramasi dėl portalo „Alfa“ pardavimo

  • Teksto dydis:

Koncernui „MG Baltic“ įmonei „Alfa Media“ priklausantį naujienų portalą alfa.lt siekia įsigyti „Baltic Media Ltd“, valdanti Jungtinėje Karalystėje emigrantų auditorijai leidžiamą savaitraštį „Tiesa“ ir portalą tiesa.com, skelbia delfi.lt.

Apie tai delfi.lt patvirtino „Baltic Media Ltd“ direktorė Dovilė Mockuvienė. Pasak jos, deramasi dėl 100 proc. akcijų įsigijimo, tačiau tikino daugiau komentuoti šiuo klausimu negalinti.

BNS ketvirtadienį nepavyko gauti „Baltic Media Ltd“ ir „MG Baltic“ komentaro.

„MG Baltic Media“ įmonių grupei priklauso bendrovės „Alfa Media“, Laisvas ir nepriklausomas kanalas, LNK studija, „Mediafon“, „Mediafon Carrier Services“, „Mediafon Datapro“, „Mediafon Technology“, „Mediafon Mobi“, „Mediafon Telco Solutions“, Gruzijos „Gport“ ir Azerbaidžano „NP Systems“.

Bendrovei taip pat priklauso 37 proc. Moldovos „NP Base“, 41 proc. Argentinos „NP Systems“ bei 50 proc. Tuniso „Atlax“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haryzz

Haryzz portretas
Galetu dar ir liuks tv parduoti keli metai rodo tuos pacius koncertus zvonku nesumeluota meile nors ji seniai sumeluota jau kelis metus rodo.info tv tapo kartojimu tv.6

Vaje

Vaje portretas
Kiek daug firmu firmeliu, net ir ziniasklaidos, mockaus rankose, net ir zmonele valdo, taigi pinigu net kur det, tad kaip su zadet milijonu uz surasta N epriklausomybesakta- tik savireklama?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių