Dėl techninio gedimo laikinai buvo sutrikusi „Regitros“ veikla

  • Teksto dydis:

Dėl kietojo disko gedimo Vidaus reikalų ministerijai pavaldžiame Informatikos ir ryšių departamente ketvirtadienį laikinai buvo sutrikusi valstybės įmonės „Regitra“ veikla.

„Turėjome techninį sutrikimą – fizinį disko gedimą, kurį jau pašalinome. Sutrikimai galėjo atsiliepti transporto priemonių patikrinimui „Regitroje“, – BNS ketvirtadienį teigė Informatikos ir ryšių departamento direktoriaus pavaduotoja Alvyda Pupkovienė.

„Regitros“ atstovė Emilija Bardauskienė BNS teigė, kad buvo sutrikusi išorinių registrų – gyventojų ir administracinių nusižengimų – veikla. Pasak jos, šiuo metu problema yra išspręsta.

„Dėl šių sutrikimų negalėjome patikrinti duomenų apie asmenį, negalėjome užsakyti ar išduoti vairuotojo pažymėjimų“, – BNS ketvirtadienį teigė E. Bardauskienė.

Vidaus reikalų ministerija ketvirtadienį pranešė, kad dėl gedimo neveikė Gyventojų registras ir su juo susijusios paslaugos – buvo nepriimami prašymai išduoti ir keisti asmens dokumentus, paslaugos neteiktos ir užsienio piliečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šitą

Šitą  portretas
gyvačių lizdą reikia perduoti į visiškam valstybės valdymui.Kažkada sukčių grupė prilindo prie budulių darančių prixvatizavimą ir išplėšė iš Kelių policijos pavaldumo vairuotojų ruošimo ir teisės vairuoti išdavimo paslaugą Padarė privačia pinigų sunkykla-,,aukso kasykla".Dabartiniame pavadinime žodis ,,valstybės įmonė"skamba kaip pasityčiojimas...Kiek iš tikrųjų Valstybė šiandien per šį ,,reorganizavimą" ir šitos įmonės darbą praranda pinigų?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių