„Danske Bank“ verslo klientams – paslaugų krepšeliai

  • Teksto dydis:

Nuo trečiadienio, kovo 1 d., visi „Danske Bank“ verslo klientai, įvertinę įmonių veiklos apimtis ir banko paslaugų poreikius, gali pasirinkti vieną iš trijų verslo planų už fiksuotą mėnesio kainą.

„Išnagrinėję verslo klientų poreikius, atrinkome dažniausiai jų naudojamas paslaugas ir pagal jas suformavome tris skirtingus verslo planus. Įmonių vadovai ir jų įgalioti asmenys gali pasirinkti jiems labiausiai tinkantį variantą. Tai leis jiems paprasčiau planuoti kasdienių verslo finansų valdymą ir užsitikrinti mažesnę banko paslaugų kainą“, – sako Darius Jasinskis, „Danske Bank“ Verslo plėtros tarnybos direktorius.


Pasak jo, verslo klientai gali rinktis vieną iš trijų skirtingų planų: „Mini“, „Plius“ ir „Pro“. Šiuos planus kiek anksčiau jau išbandė ir įvertino smulkieji verslo klientai, tad nuo šiol jie prieinami ir vidutinio dydžio, ir stambiosioms įmonėms.

Paties paprasčiausio plano „Mini“, į kurį patenka 10 nemokamų pavedimų eurais, mėnesio kaina siekia 5 eurus. Krepšelis „Plius“ su 20 nemokamų pavedimų eurais atsieis 8 eurus, o krepšelis „Pro“ su 50 nemokamų pavedimų eurais – 15 eurų. Į visus tris planus taip pat patenka nemokamas banko sąskaitos tvarkymas, kortelės išdavimas ir atnaujinimas, slaptažodžių generatoriaus išdavimas ir mokėjimai eurais banko viduje. Norimą krepšelį pasirinkę banko klientai turės galimybę sutaupyti iki 50 proc. šių paslaugų kainos, nei rinkdamiesi jas visas atskirai.

Užsisakyti norimo verslo plano sutartį ar keisti jo sąlygas klientai gali „Danske eBanke”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių