„Danske Bank“ jungia Baltijos šalių bankininkystės platformas

  • Teksto dydis:

Didžiausias Danijos bankas "Danske Bank" į vieną sujungė Lietuvos ir Latvijos bankininkystės platformas, o iki 2018 metų pirmojo ketvirčio pabaigos prie sistemos bus prijungta ir Estijos platforma. Į vieningą trijų Baltijos šalių sistemą bankas investuoja apie 15 mln. eurų, rašo portalas vz.lt.

"Verslo procesus Baltijos šalyse jungiame ir į visos "Danske Bank" grupės sistemas integruojame reaguodami į savo klientų - Lietuvos ir užsienio verslo įmonių - poreikius. Kiekviena motininė įmonė, nepriklausomai nuo to, kur - Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Danijoje ar Švedijoje - ji veikia, visus finansinius procesus nori matyti ir valdyti patogiai", - tikino "Danske Bank" Verslo plėtros tarnybos direktorius Darius Jasinskis.

Įgyvendinus visus numatytus pokyčius, Baltijos šalyse veikiančių įmonių finansų valdymas bus prieinamas ir iš Danijos - šioje šalyje veikiančios įmonės finansininkas, prisijungęs prie savo elektroninės bankininkystės, matys Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikiančių padalinių sąskaitas ir galės jas valdyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių