„Coffee Inn“ dešimtmetį pasitinka nauju vardu

  • Teksto dydis:

Lygiai prieš dešimt metų, 2007-ųjų kovo 27-ąją, Vilniuje duris atvėrė pirmoji kavinių tinklo „Coffee Inn“ kavinė. Šiandien, švęsdami dešimtąjį gimtadienį, neatsiejama miesto kultūros dalimi tapusio tinklo įkūrėjai skaičiuoja įspūdingus dešimtmečio vaisius ir pradeda naują etapą.

Bendrovės „Keturi kambariai“ komandos – Nido Kiuberio, Vytenio Kurapkos, Vyganto Makselės ir Martyno Šerkšnio – nuo pat įkūrimo valdoma „Coffee Inn“ gimė iš meilės kavai ir naujovėms. Per dešimtmetį oranžiniai puodeliai lankytojų rankose užtarnavo kokybiškos kavos išsinešimui flagmano vardą, o Lietuvoje gimęs ženklas išaugo į tarptautinį. Šiandien „Coffee Inn“ – didžiausias Baltijos šalyse kavos tinklas, kuriam priklauso 60 kavinių. Pernai duris atvėrė ir pirmoji kavinė Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Per mūsų veiklos Lietuvoje dešimtmetį kavos rinka gerokai subrendo. Tada žmonės apie kavą žinojo labai mažai. Su „Coffee Inn“ atėjimu pagerėjo ir ėmė nuolat augti kavos kokybė, žmonėms suteikėme vis daugiau galimybių atrasti, rinktis gerą kavą, pažinti jos skonius. Šiandien jau savaime suprantama, kad nebūtina ją gerti čia pat, iš keraminio puodelio, kad galima ją išsinešti su savimi. Kava tapo neatsiejama miesto gyvenimo ir kultūros dalimi. Apie kavą, jos ruošimo ir vartojimo kultūrą ir mes, ir mūsų klientai dabar žinome gerokai daugiau nei bet kada anksčiau. Ši branda verčia nesustoti, iš naujo pažvelgti į mūsų veiklą ir tapatybę“, – komentuoja N. Kiuberis.

Dešimtmetį pasitinka nauju vardu

Atsižvelgiant į rinkos pokyčius ir siekiant kuo geriau atspindėti veiklos filosofiją, dešimtąjį gimtadienį kavinių tinklas pasitinka atnaujintu vardu – „Caffeine Roasters“.

„Atnaujindami prekės ženklą ir pereidami prie vieningo „Caffeine Roasters“ pavadinimo visose rinkose, išoriškai tampame tuo, kas jau seniai esame viduje – tiesiog „kofeinas“. Taigi, liekame ištikimi savo veiklos filosofijai visais požiūriais: asortimentu, kavinių interjeru, klientų aptarnavimu“, – sako vienas iš šio tinklo savininkų V. Makselė.

Lankytojams – staigmenos

Šiandien, kovo 27-ąją,  „Coffee Inn“ lankytojų laukia dešimtojo gimtadienio staigmenos. Pirmoji sostinėje Vilniaus g. 27 įkurta kavinė lankytojus vaišins legendiniu klientų itin pamėgtu sūrio pyragu, visuose „Coffee Inn“ bus galima paragauti specialiai gimtadieniui ruošiamos šventinės kavos už simbolinę kainą, o „Uber“ keleiviai, užsisakydami kelionę, programėlėje galės pasirinkti važiuoti specialiai pažymėtu #Kofeinui10 automobiliu, kuriame gaus kuponą nemokamai šventinei kavai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių