„Citadele“ bankas išduos vartojimo kreditus per „PayPost“

  • Teksto dydis:

Šiandien (vasario 2 d.) „Citadele” bankas pradeda teikti vartojimo kreditus per Lietuvos paštui priklausantį finansinių paslaugų tinklą „PayPost“. „Citadele“ yra pirmas komercinis bankas Lietuvoje, klientams pasiūlęs vartojimo kreditus bendradarbiaujant su Lietuvos paštu. Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik 200 „PayPost“ finansinių paslaugų skyrių.

„Bendradarbiavimas su „Lietuvos paštu išplečia „Citadele” banko veiklos teritoriją ir didina banko vartojimo kreditų pasiekiamumą tiems klientams, kurie labiau mėgsta būti aptarnauti ne internetu, o fizinėje paslaugų teikimo vietoje“, – bendradarbiavimo naudą pabrėžia Andrius Bernotas, „Citadele“ banko Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius.

„Neabejotina nauda klientams yra ir tai, kad jie galės rinktis jiems geriausios kainos pasiūlymą ir pasiskolinti už mažesnę kainą, lyginant su kitais kreditų davėjais, kurie išduoda kreditus per „PayPost“ tinklą. „Citadele“ banko vartojimo kreditų palūkanos yra nuo 10 proc., o metinis kredito pabrangimas yra ženkliai mažesnis nei daugumos kreditų davėjų „PayPost“ tinkle“, – sako A. Bernotas.

Neseniai Lietuvos banko užsakymu atlikto „Namų ūkių apklausos dėl finansinės elgsenos" tyrimo duomenys rodo, kad beveik 80 proc. respondentų paslaugos suteikimo greitį imant kreditą įvardijo kaip jiems vieną svarbiausių veiksnių. „Citadele“ vartojimo kredito suteikimo „PayPost“ skyriuje procedūra yra labai paprasta, o sprendimas dėl kredito suteikimo gali būti priimtas per 15 minučių. Vartojimo kredito suma po sprendimo priėmimo pervedama į kliento pasirinktą sąskaitą, esančią bet kuriame banke.

„Gyventojai į „PayPost“ skyrius ateina dėl galimybės palyginti kelis teikiamų vartojimo paskolų variantus. Be to, mūsų pardavimų vadybininkai atkreipia dėmesį į esmines paskolų teikimo sąlygas, atsako į kylančius klausimus, į kuriuos elektroninėje erdvėje atsakymų rasti nėra taip paprasta. Neabejoju, kad „Citadele“ banko vartojimo paskolos praplės mūsų klientams pasirinkimo galimybes, ieškant palankiausių sąlygų būsto remonto, automobilio įsigijimo ar kitam finansavimui“, – teigė Lietuvos pašto Finansinių paslaugų departamento vadovė Neringa Knyvienė.

Pernai „PayPost“ skyriuose vartojimo kreditų išduota 53 proc. daugiau nei 2014-aisiais. „Stebėdami pastarųjų metų klientų srautus galime teigti, kad „PayPost“ skyriai populiarėja tiek didmiesčiuose, tiek mažesniuose miestuose. Savo „finansų parduotuvėje“ šalia vartojimo paskolų, siūlome draudimą, antrosios pakopos pensijų kaupimą, kasdienius mokėjimus. Saugodami įgytą klientų pasitikėjimą ir toliau sieksime užtikrinti, kad „PayPost“ skyriuose gyventojai iš mūsų partnerių gautų konkurencingus pasiūlymus“, – pažymėjo N. Knyvienė.

Šiuo metu gauti „Citadele“ vartojimo kreditą klientai gali „Citadele“ banko klientų aptarnavimo skyriuose,  Lietuvos pašto finansinių paslaugų tinkle „PayPost“ arba tiesiog internetu užpildę elektroninę paraišką ir ją patvirtinę elektroniniu parašu. Pateikti paraišką kreditui gauti galima ir per „Citadele“ interneto banką.

„Citadele“ bankas pernai išdavė 2,6 karto daugiau vartojimo kreditų nei 2014 m. Per devynis 2015 m. mėnesius bankas uždirbo 3,323 mln. eurų neaudituoto grynojo pelno – 2,4 karto daugiau nei per tą patį laikotarpį 2014 m.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolita

Jolita portretas
Visai patogu, kad vartojamasis kreditas gali būti suteiktas ne tik banke, bet ir pašte, nes banko skyrių lieka vis mažiau ir mažiau. Nors dabar yra daug įstaigų teikiančių kreditus, bankai, greitieji kreditai, unijos. nes ne kartą naudojausi unijos paslaugomis (http://kku.lt/naudinga/kreditai/), tik internetu man patogiau, nei eiti į paštą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių