„Balsas.lt“ iškelta bankroto byla

  • Teksto dydis:

Žiniasklaidos bendrovei "Balsas.lt" iškelta bankroto byla. Tokį sprendimą rugsėjo 29 dieną priėmė Vilniaus apygardos teismas.

Teismas patenkino "Sodros" prašymą ir iškėlė įmonei bankroto bylą, o bankroto administratore paskyrė įmonę "Būrai".

Teismo duomenimis, "Balsas.lt" įsiskolinimai "Sodrai" siekia 13,3 tūkst. litų, iš jų 12,5 tūkst. litų "Sodros" įmokų ir 836,6 lito delspinigių.

Bankrutavęs Ūkio bankas, kuris teisme prašė įtrauktį jį trečiuoju asmeniu, nurodė, kad "Balsas.lt" bankui skolingas 5,485 mln. litų. Įmonė iš 2011 metų gruodį gautos 5 mln. litų paskolos nėra grąžinusi 4,264 mln. litų, 391,7 tūkst. litų palūkanų ir 828,4 tūkst. litų delspinigių.

Pasak teismo nutarties, 2012 metais "Balsas.lt" turėjo 5,94 mln. litų vertės turto, o mokėtinos sumos ir įsipareigojimai buvo 4,93 mln. litų, iš kurių 4,83 mln. litų - per vienerius metus. Teismas konstatavo, kad įmonės skolos ir pradelsti įsipareigojimai viršija daugiau nei pusę įmonės balansinio turto vertės.

Įmonė Registrų centrui 2013 metų veiklos ataskaitos nėra pateikusi.

Kovo pabaigoje bankroto byla iškelta ir leidinių ir interneto portalų grupei "Balsas.lt leidiniai".



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
greit , lietuvoje tūrėsime ,vieną partiją ir jos rūporinį laikraštėlį, gyvensime ,kaip rusijoje ar šiaurės korėjoje ,būsim įmūryti akmenyje ,,,,,sėkmės ,pažemintieji ir nuskriaustieji,,,,,tiesos alkis ,žmones vers būti , neprognozuojamais ,,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių