Atnaujinta „Wizz Air“ bilietų įsigijimo tvarka

  • Teksto dydis:

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ paskelbė apie naują paslaugą savo keleiviams. „WIZZ Go“ – nauja skrydžių kainos kategorija, kuri kartu su jau egzistuojančiu „WIZZ Plus“ (anksčiau – „Plus Fare“) paslaugų paketu keleiviams leis dar lanksčiau planuoti savo keliones.

Be skrydžio bilieto, „WIZZ Go“ paslauga apima 23 kg svorio registruotą bagažą, didelį salono krepšį bei sėdimos vietos pasirinkimą (pirmos eilės pasirinkimas bei sėdimos vietos su papildoma vieta kojoms neįeina).

„WIZZ Go“ ir „WIZZ Plus“ skrydžių kainos kategorijose klientams yra siūlomi paslaugų paketai už mažesnę kainą nei baziniame pakete (skrydžio bilietas ir mažas salono krepšys), o papildomų paslaugų komplektas kainuoja mažiau nei atskirai užsakytos paslaugos.

„Naująją „WIZZ Go“ paslaugą kūrėme galvodami apie savo labiausiai patyrusius keleivius, kurie nenori jaudintis dėl sėdimos vietos ir bagažo. Tikime, kad tai bus tarpinis paslaugų pasirinkimas, atkreipsiantis daugelio mūsų klientų dėmesį – tų, kurie ieško daugiau, nei apima bazinis paketas, tačiau nejaučia poreikio įsigyti „WIZZ Plus“ paslaugą, – sako „Wizz Air“ komercijos vadovas George'as Michalopoulos'as. – Turime klientų su skirtingais poreikiais, tad visada stengiamės pasiūlyti paslaugas, kurios geriausiai atitiktų jų poreikius.“

Ieškantiems dar daugiau papildomų paslaugų ir maksimalaus komforto visos kelionės metu, tiks „WIZZ Plus“ paslauga, apimanti nuo bilieto rezervavimo internetu iki atvykimo į pasirinktą kryptį. Be skrydžio bilieto, „WIZZ Plus“ paslaugą sudaro 32 kg svorio registruotas bagažas, didelis salono krepšys, užsiregistravimas oro uoste (check-in), „Wizz Flex“ paslauga skrydžio datos keitimui, sėdimos vietos pasirinkimas (pirmoje eilėje bei su papildoma vieta kojoms) ir prioritetinio įlaipinimo galimybė (su galimybe į orlaivio saloną pasiimti papildomą asmeninį daiktą).

Aviakompanijos klientai jau nuo šiandien gali užsisakyti skrydžius pasirinkę „WIZZ Go“ arba „WIZZ Plus“ paslaugas bendrovės interneto svetainėje.


Šiame straipsnyje: Wizz Airbilietaitvarkapaslauga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių