„airBaltic“ Rygoje atidarė avialinijų būstinę

  • Teksto dydis:

Šiandien Latvijos susisiekimo ministras Uldis Augulis ir „airBaltic“ generalinis direktorius Martin Gauss oficialiai atidarė naują Baltijos šalių oro linijų bendrovės „airBaltic“ būstinę, kur įsikūrė ir moderniausias lėktuvo įgulos rengimo centras Baltijos šalyse.

„Puikaus ir kokybiško produkto pasiūlymas mūsų klientams yra mūsų prioritetas. Džiaugiamės, kad naujasis statinys su jame įrengtu moderniu lėktuvo įgulos rengimo centru leis bendrovės darbuotojams dar geriau aptarnauti mūsų klientus bei tuo pačiu sumažins mūsų išlaidas. Naujų „airBaltic“ namų atidarymas simboliškai pažymi aviakompanijai svarbius metus. Vėliau šiais metais mūsų laukia „Horizon 2021“ verslo planas ir laivyno modernizavimas su „Bombardier CS300“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martin Gauss

Naujoji „airBaltic“ būstinė sutelks visus, anksčiau skirtingose vietose dirbusius, aviakompanijos darbuotojus po vienu stogu. Keturių aukštų centras talpins 362 biuro darbuotojus bei 600 skrydžių ir keleivių salono įgulos narių, kurie naudosis moderniu mokymų centru.

Naujoji, per 15 mėnesių suprojektuota būstinė yra visiškai pritaikyta „airBaltic“ bendrovės poreikiams. Siekiant palengvinti komunikaciją tarp darbuotojų, naujajame pastate įkurtas atviro tipo biuras su 11 konferencijų salių ir kitų erdvių individualiems susitikimams ir diskusijoms. Operacijų valdymo centras, skambučių centras ir reagavimo į ekstremalias situacijas centras buvo suprojektuoti skiriant ypatingą dėmesį detalėms. Naujojoje būstinėje taip pat įkurtas moderniausias lėktuvo įgulos rengimo centras Baltijos šalyse.

Nuosavybę, su bendru 6 217 kv.m. plotu, valdo antrinė įmonė „NIF Projekts 1“, priklausanti „AS Reverta“, kuri su „airBaltic“ yra pasirašiusi nuomos sutartį 10 metų laikotarpiui, taip ženkliai sumažinant ilgalaikės nuomos sąnaudas. Rekonstrukcijos ketinimų, naujo pastato dizaino ir ilgalaikės nuomos sutartys buvo pasirašytos 2013 m. rudenį. Rekonstrukcijos darbai truko 12 mėnesių.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių