„Agrokoncernas“ dėl ES sankcijų kreipėsi į Užsienio reikalų ministeriją

  • Teksto dydis:

„Valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio bendrovė „Agrokoncernas“ kreipėsi į Užsienio reikalų ministeriją dėl įgyvendinamų Jungtinių Tautų, Europos Sąjungos (ES) ar kitų organizacijų nustatytų tarptautinių sankcijų, pranešė bendrovė.

Bendrovės nuomone, tarptautinių sankcijų taikymas turėtų būti vienodas visoms šalyje veikiančioms įmonėms, kurios prekiauja Rusijoje ar kitose šalyse pagamintomis trąšomis ar kita produkcija.

Bendrovės vadovo Edgaro Šakio teigimu, „Agrokoncernas“ taip pat neigia visas politikų insinuacijas ir bet kokius asmeninius ryšius su asmenimis, kuriems taikomos ES sankcijos.

„Agrokoncerną“ su kitomis pasaulio įmonėmis sieja tik verslo ryšiai, grindžiami teise ir verslo etikos normomis“,– pranešime spaudai sakė E. Šakys.

LRT neseniai paskelbė, kad „Agrokoncernas“ per tarpininką Dubajuje perka Rusijos bendrovės „Minudobreniya“ trąšas. Anot LRT, daugiau kaip 80 proc. šios įmonės akcijų priklauso Arkadijui Rotenbergui – jam dėl artimų ryšių su V. Putinu nuo 2014 metų taikomos tarptautinės sankcijos, tačiau pačios „Minudobreniya“ įmonių, kurioms taikomos sankcijos, sąraše nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Smulki zuvele agrokoncernas lyginant su rykliais ,kurie duju terminalus perka , bizni veda per ofsorus ir t.t ir vadovauja komunistai,kgb ir visi tipo buve ....

VIDAS

VIDAS portretas
ČIA ,KAIP PREKIAUTI 'GILJOTINOMIS' , KURIOS UŽDRAUSTOS IR AIŠKINTI, KAD TAI NIEKO TOKIO - TIK VERSLAS IR 'HUMANIŠKAS'... DEMAGOGAI....

Pi

Pi portretas
Taip! Karbauskis per savo trąšas atmintį visai prarado! Ir kas su seimūnų atmintim darosi - milijonus deklaruoti pamirsta, verslo partnerų nežino. .. Gal todėl tiek daug komisijų seime. Brrr
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių