Žygaičių bendruomenė naftininkų neįsileis

Grįžti į straipsnį

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
1.Atsimenu kandidatų į prezidentus televizijos debatus ,iš vienos pusės Stasys Lozoraitis, iš kitos - nupudruota mėlyna nosim Algirdas - Mykolas Brazauskas. S.Lozoraitis pabrėžė, "SVARBIAUSIAS TIKSLAS LIETUVAI - INVESTICIJOS IŠ UŽSIENIO,DARBO VIETŲ KŪRIMAS,KITAIP LIETUVIAI EMIGRUOS,PALIKS TĖVYNĘ ". Pirmasis komunistų partijos sekretorius A.M.Brazauskas į tai demagogiškai atsakė - "NEREIKIA,IŠPARDUOSIT LIETUVĄ"...Mes visi supratom, kad šis nomenklatūros statytinis, kolaborantas, demoralizuos Lietuvą, tapsime emigracijos kloaka. Nužudyto Stasio Lozoraičio žodžiai pasitvirtino. Kremliaus (Gazprom) klapčiūkų kaltės Lietuva patiria 2 milijardų litų nuostolį : perspektyvi skalūninių dujų paieškos ir gavybos bendrovė atsisako dirbti Lietuvoje. Tai didžiulė Gazprom ir Kremliaus klapčiūkų pergalė. Investicijų sabotažo politika triumfuoja – butkevičiūkai kasasi ir po japonų firmos atominiu reaktoriumi. Klausimas – kodėl Kremliaus klapčiūkai nebaudžiami kenkia Lietuvai?

jonis

jonis portretas
Reikia ginti savo zeme nuo priesu.

abejoju

abejoju portretas
Ar tikrai bendruomenė gina gamtą Manau, tai noras gerai pasipelnyti. Matyt, per mažai pinigų pasiūlė. Gaus daugiau - sakys įtikino.

Kazys

Kazys portretas
ar ne geriau ieškoti kompromiso nei kariauti karą? nes bloga taika visada geriau už pergalingą karą...

Cockney

Cockney portretas
Kodėl reklamuojami kažkoki debilai, lygtai tik jų kaime dujų būtų, tegu lieka gazprominiu užkampiu...

Petras

Petras portretas
Mielieji, jeigu komentuojate tokį gyvybiškai svarbų klausimą tai vertėtų žinoti bent jau chemijos pagrindus,kuo skiriasi chemija nuo fizikos...kada žemės gelmėse chemikalų pagalba pagaminamos dujos,jos atsiranda uolienoms sąveikaujant su paduotais chemikalais,o poto nukreipiamos į vamzdžius, tai gamtai ir visiems mums padaryta žala nėra ir tiksliai apskaičiuota ir neįmanoma paskaičiuoti...Lietuva ne JAV prerijos...

babrungas

babrungas portretas
pritariu 2-am,o kai patys pila srutas,tai gamtos netersia ?

jokiu budu

jokiu budu portretas
juokingai skamba paskymas <kose> eina,jus man pasakykit kas turi but per< kose >kad netirptu vandenyje ir staigiai stingtu.Meluoja net neraudonuoja,jokiu chevronu ir jokiu greziniu pajuryje nereikia.Tegul Vilniuje iesko skalunu duju,jeigu taip valdzia nori ir tegul patys geria tas chevrono srutas.

RM

RM portretas
Staugiančius kaimiečius reiktų patikrinti, kurie iš pašalpų maitinasi. Toliau būtų aišku ką su jais daryti, nenori nieko, nieko ir negaus.

julius

julius portretas
Prieš kelias dienas Chavronas aiškino , kad gręžiniams bus naudojama 15 pavadinimų chemikalų ,o dabar šnekama apie 6 .Kažkodėl bijoma išvardinti chemikalų pavadinimų , todėl žmonės į tai reaguoja neigiamai ........Kodėl........?............

mnb

mnb portretas
matyt kremblius gerai pamokėjo tiems vargdieniams.Veltui niekas net piršto ne pajudins.

populistai ir runkeliai

populistai ir runkeliai portretas
jiems juk pofik ant tu duju jie malkomis kurenasi. Lietuva valdo bandos viskuo nepatenkintu, niekuo nepasitikinciu runkeliu. Ateities cia musu vaikams nera.

klaipedietis

klaipedietis portretas
Geriau neleisti grezineti,nes dujos neatpigs,mums is to jokios naudos.Tegu grezineja amerikuose.

Vycka

Vycka portretas
Daugiau nei juokinga....Kas uzsakineja akcija?

gebelsas

gebelsas portretas
Uzkniso tie kaimieciai.... Lietuvos duju vartotojai turi galimybe gauti per pus pigesniu duju.... o keletas kaimieciu nori kad pirktume brangias Gazpromo ir SGDT dujas.... laikas kad saugumas padirbetu tame kaime ir arestuotu skalunu duju priesininkus o ju turta paskirtu valstybei...

arvys

arvys portretas
reiktu tiems kaimieciams normaliai bananu atrasyti ir nesiceramoninti.cia yra visos Lietuvos reikalas ,o ne kaimo kuri paveike ruskiu organizuota propoganda apie kenksmingas dujas.na nebutu runkeliai,jiems lengviausia iteigti visokias nesamones.tai parode ir rinkimai,nes mano manymu tik runkeliai kaimieciai prabalsavo uz tokias nusikalteliu partijas kurios dabar jungiasi ir tokiu budu isduoda tuos pacius runkelelius.tamsus zmogenai,ne daugiau.

Kęstas

Kęstas portretas
Kuo mums kvepia skalūnų dujos? Savaitraščio „The Economist“ užsienio naujienų redaktorius ir žurnalistas E.Lucasas sako, kad Amerikoje dar nieko nenuteisė už skalūnų dujų verslo padarytą žalą žmonių sveikatai. Iš šio fakto E.Lucasas daro išvadą, kad visi pasisakymai, jog skalūnų dujos yra pavojingos, yra nesąmonė [1]. E.Lucasas yra neteisus šiuo atveju. Amerikoje teismai dirba, remdamiesi įrodymais. Amerikoje ir asbesto gamybą kontroliuojantys žmonės statė sau rūmus bei gerai gyveno kurį laiką. Medikai sukaupė pakankamai įrodymų, kad asbestas sukelia vėžį, ir prasidėjo teismai. Dabar tų rūmų vietoje liko tik pasakos apie buvusius asbesto magnatus ir jų turtus. Juk labai prabangūs buvo tie rūmai. Asbesto biznieriai vesdavo princeses iš pačios Europos. Skamba, kaip pasaka. Liūdna pasaka. Taip bus ir su skalūnais. Amerikoje su teismais geriau, negu Lietuvoje. Mūsų turčių rūmai stovi, kas beatsitiktų. Mums skalūnų dujos grąso vėžiu, kitomis ligomis, suniokiota ramybe ir gamta. Todėl, kad neliktume su vėžiu ir be tinkamo atlyginimo, reikia gintis patiems. Lietuvos žmonės yra šaunuoliai, kadangi supranta, kas darosi, ir ginasi iš paskutiniųjų. Amerikoje Niujorko gubernatorius Cuomo neduoda leidimo pradėti skalūninių dujų gavybą, kol nėra skalūnų dujų gavybos poveikio sveikatai tyrimo rezultatų iš Pensilvanijos valstijos. Didelis tas tyrimas. Amerikoje medikai turi daug pinigų ir gerai dirba. Mūsiškiai bonzos (valdininkai japoniškai, atsimenat Hitachi?) važiuos į Ameriką pauostyti tų dujų ir pinigų kvapo. Gal mūsų Vyriausybė pasektų informuoto Niujorko gubernatoriaus pavyzdžiu ir palauktų tyrimo Pensilvanijoje rezultatų? Sužinoti daugiau apie skalūnų dujų poveikį žmonėms galima, suvedus Google žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

manau

manau portretas
stambios korporacijos dazniausiai lipa per galvas del savo pelnu nesiskaitydamos, nei su zala gamtai, nei su zmoniu sveikata ar gyvybemis, yra nemazai atveju, kai amerikezu korporacijos lotynu amerikoje ,uzterse gamta, apnuodyjo zmones ir pasiplove, kad taip nenutiktiu ir pas mus, man tos korporacijos tikrai nesukelia pasitikejimo, o del savo pelnu jos bet kokia pasaka paseks, kas dar blogai, kad kai kurios ju sugeba nupirkti politikanus

manau

manau portretas
jeigu ir prades isgauti tas dujas tai paprastam zmogui is to beveik nebus naudos

Faktas

Faktas portretas
mūūūžikai taip ir liks mūūūūžikais- galės karvės mėšlu kūrenti savo varganas trobas ir toliau žiūrėti NTV.

yrad darbo VSD

yrad darbo VSD portretas
Bet kai didziaja dali algos jiems moka rusija, tai ir miega.

kad dujos neatpigs

kad dujos neatpigs portretas
faktas kaip blynas, nes turedami MN uz benzina, dizeli ir dujas mokame brangiausiai regione, turedami IAE mokame brangiausiai uz elektra, turedami "progresyviausia" centralini sildyma - mokame brangiausiai uz sildyma. Musu krauju minta nedidele kuopele tautos isdaviku is jungtines TS-LKD, LSDP, DP-TT-LRRA, LiCS partijos.

7-am

7-am portretas
Lope, yra specialus misinys, kuris stingsta nuo salycio su vandeniu. Cia beda kitokia - toki misini pradejus pompuoti, negalima sustabdyti ivykus avarijai, nes uzsicementuos visi vamzdziai.

Chevron go home

Chevron go home portretas
Chevron go home

pritariu

pritariu portretas
zygaitiskiai laikykites

aha

aha portretas
idiotai !!!

......

...... portretas
...Manipuliacijos minia...Išmeta antį ir prasideda triukšmas, įrodyti -KODĖL- supratimo neturi

lietuvis

lietuvis portretas
palaikau zemaicius.negalima pasitiketi amerikonais.

Galerijos

Daugiau straipsnių