Ž. Vaičiūnas: Astravo AE gali lemti branduolinės energetikos reputaciją

Grįžti į straipsnį

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
o aš, vis tik, linkiu tai Astravo elektrinei saugiai veikti... geriau tegul saugiai veikia negu sprogsta... juk jau nieko dabar nepakeisi, o tik santykius su kaimynais pabloginsi... reikėjo savo elektrinę Ignalinoje statyti savo laiku...

...

... portretas
Che: "Tai, kaip šis projektas plėtojamas..., netenkina mūsų" - 'GELBĖKITĖS, dangus griūva, jau ant mano uodegikės buvo užkritęs'.

Anonimas

Anonimas portretas
Visiems viskas tinka tik lietuviui ne.Pavydit ane.!

Mama

Mama portretas
dar pienelis ant lupyciu ,o jau porina,kas prie ko ?

To jonas

To jonas portretas
Jonas esi pridurkas . Tavo laikas jau atėjo , bėk į mišką !

Jonas

Jonas portretas
Komentatoriai matyt žada gyventi už Uralo. Tada jiems niekas negresia. Nebent nuo kiniečių gauti diržų, jeigu tingėsi dirbti.

Geras

Geras portretas
Tas pridurkas ministras ieško dėmesio,lok mažiau bonkiagalvi

lietuvoj debilai veisiasi kaip

lietuvoj  debilai  veisiasi  kaip  portretas
grybai po lietaus ,, neva ,jis su savo lieziuviu uzkis AE visi skyle siai sprogus ......visi saugos testai atlikti dalyvaujant tarptautinei AE komisijai ,,,TATENA,,prieziuroje ...dabar mat kazkoks pridurkas atsitemps is amerijos ,,,nurasytu buvusiu energetikos sekretoriu,,, sutve su kuriais nori dar savus testus atlikt..... rusai jau ysileido y kosminy laiva jankiu kosmonautus ,kurie ten emesi skyles greziot.... o ysileidus y atomine elektrine siuos ,,,,,sexspertus,,,,su lietuviskais debilais, velniai zino kokiu siurpraizu gali tiketis

NUSIBODO

NUSIBODO portretas
vargsai tie Lietuvos valdziazmogiai. Juos is visu pusiu supa tik blogis.Ne veltui sakoma kuo esi tuo kvepi. Kodel runkeliai taip nebijo,nes nera tiek prisidirbe.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas lietuviškas kvailys.....elektrinė dar nebaigta, o jau kvaksi ir triedžia iš baimės. Savo nesugebėjo išsaugoti, kaip durniai užsidarė, tai dabar loja iš pavydo.

Galerijos

Daugiau straipsnių