V.Žiemelis siūlo skelbti referendumą dėl naujos atominės elektrinės

Grįžti į straipsnį

Valys

Valys portretas
Jeigu jau siūlote referendumą, tai paruoškite gerą ataskaitą su visais atominės pliusais ir minusais ir tegul tada žmonės sprendžia. Nes dabar eilinis pilietis nelabai nutuokia, kas tas atomas, ir kas ta elektrinė. Tik kažin ar pats Žiemelis apie tai nutuokia, bent jau vidurinės mokyklos lygyje.

Aha

Aha portretas
Šitas išminčius tegul reikalauja referendumo iš tų, kurie palei lietuvos sienas statys.

gebelsas

gebelsas portretas
ar ne politinis lavonas cia pragydo? Siaip i rinkimus nesiruosiu eiti... na nebent butu koks svarbus referendumas...

Dainelė 2012

Dainelė 2012 portretas
Žiemeli, jei rusai statytų, tai ir referendumo nebereikėtų?

Pralaimėjimas

Pralaimėjimas portretas
Elektrinė - bendras visuomenės reikalas. Jokiu būdu ne biznierių, nes jie viską skaičiuoja pinigais. Vėl bus kalbama apie gyvatukus, gatvių apšvietimą. Bendro turto seimui negalima tampyti, kol į valdžią negrįš tikri šeimininkai.

gebelsas

gebelsas portretas
kaip tik tai reikia atiduoti biznieriams.... tegul patys finansuoja stato rupinasi ir mums parduoda elektra ne brangesne nei siandien.... ka sutaupys- ju biznis ir pelnas.... jei bus brangiau- gausis nuostolingas biznis- reikes damoketi man...

lietuvis

lietuvis portretas
normalios valstybes atsisako atomines energetikos,o cia tas zalupagalvis milijardus praskolines,neuzdares senos nes nera jau milijonu ,Lietuva ant finansines bedugnes krasto,ruosiasi statyti nauja be pinigu,va tau ir zalupagalvis,cia nereiks ir referendumo,ateje naujai i valdzia po seimo rinkimu socdemai,tvarkieciai ir darbieciai,iskart anuliuos tuos mistinius projektus,o kai kuriem kubiliniam man atrodo bus ir baudziamos bylos iskeltos uz nuvaryta Lietuva,panasiai kaip Ukrainoj ekspremjerei Tymosenko

nuomonė

nuomonė portretas
galvojame, kad žiemeliai, sūnelis ir tėvelis visada buvo valstybės kenkėjai, keista, kad jie iki šiol nenuteisti už savo aferas.

hm

hm portretas
žiemeli, o kaip ten su Lietuvos aviacija reikalai ir su žemių grobimais? manai taip greit viskas pamiršta, kad kas nors tavo demagogijomis patikėtų?

poligrafo klausimėliai

poligrafo klausimėliai portretas
o kaip, tamstos sūnelis gyvuoja, ką dabar veika? atrodo abu buvote dideli skraidymo žinovai, ir žemės ūkio specialistai? dabar ruošiatės taip pat "sėkmingai" energetikoje pasidarbuoti?

lietuviui

lietuviui portretas
Tai Rusija ir Baltarusija nebenormalios valstybės?

gebelsas

gebelsas portretas
nepūsk arabų prieš rinkimus. Jau buvo referendumas dėl sovietinės okupacijos žalos atlyginimo.... Juk susimovėt tada su tuo referendumu- koks jaunas rusas mokes lietuviams už okupacija jei jis Lietuvos neokupavo nes dar negimes buvo????? ir dabar jis atvers plačiai savo piniginę ir sakys: imkit lietuviai mane ir skaitykit... tfu ...i kita lygi perejau....baltarusiska vodka daro savo poveikį

Jo

Jo portretas
žiemelis nori išmesti priešrinkiminį kaulą.

666

666 portretas
būtinas referendumas bet skaidrus nes kaip ir rinkimai ten aferos . Protingas ir gero linkintis lietuvai zmogus bus pries atomines elektrines statybas . beje ja statys gal tik 8 metus . o veliau atsakingu nebeliks uz sita afera ir tuomet jau nebeparekausi

manau

manau   portretas
kad ne referendumo reikia,nes mus per liaudies pinigine, ne per Ziemelio, o reikia nauja statyti,nes vienas glusas leido senaja panaikinti,kuri butu dar veikusi maziausiai 25metus,o jei nesugebat vadovauti taip,kad elektrine but pradeta statyti del pinigu trukumo,tai pasitraukit is valdzios nemoksos.

kaunas

kaunas portretas
prabudo Ziemelis is po ziemos miego.Jau kubilius sutartis ruose jau konkursas laimetas negi musu politikai nieko naujo negali pasiulyti pries rinkimus.

butis

butis portretas
mums tikrai jos nereikia o reikia amerkonams ,mes gi nuolankus...........

cha cha

cha cha portretas
ziemeli ,tai dar su suneliu didziuoju aviacijos zinovu ne kalejime

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
JEI MANOTE, KAD BIBLIJA TĖRA TIK PASAKŲ KNYGA, SKAUDŽIAI NUSIVILSITE. ATGAILAUKITE! Patarlės 30: 4 Kas užžengė į dangų ir nusileido? Kas sulaikė vėją savo rankomis? Kas įvyniojo vandenis į drabužį? Kas nustatė žemės ribas? Kuo vardu Jis ir Jo sūnus, ar žinai? Zacharijo 14: 9 Viešpats karaliaus visai žemei. Bus vienas Viešpats ir Jo vardas bus vienas. Izaijo 45: 23 Aš savimi prisiekiau, mano žodis yra tiesa ir tas žodis pasiliks. Prieš mane suklups kiekvienas kelis ir kiekvienas liežuvis man prisieks. Izaijo 66: 16 Ugnimi ir kardu Viešpats padarys teismą kiekvienam kūnui. Viešpaties užmuštųjų bus daug. Izaijo 66: 23 „Nuo vieno jauno mėnulio iki kito ir nuo vieno sabato iki kito visi ateis ir parpuls mano akivaizdoje, – sako Viešpats. – 24 Jie išeis ir matys lavonus žmonių, kurie maištavo prieš mane. Jų kirminas nemirs ir ugnis neužges. Jie bus pasibaisėjimu visai žmonijai“. Izaijo 56: 1 Taip sako Viešpats: „Laikykitės teisingumo ir vykdykite teisybę, nes mano išgelbėjimas arti, mano teisumas tuoj bus apreikštas. 2 Palaimintas žmogus, kuris tai vykdo, ir žmogaus sūnus, kuris to laikosi: saugo sabatą nesuterštą ir savo rankas sulaiko nuo pikto“. I korintiečiams 1: 18 Mat žodis apie kryžių tiems, kurie žūsta, yra kvailystė, bet mums, išgelbėtiems, jis yra Dievo jėga. Romiečiams 10: 14 Kaip žmonės šauksis To, kurio neįtikėjo? Ir kaip jie įtikės Tą, apie kurį negirdėjo? Kaip išgirs be skelbėjo? VIENA NUODĖMĖ = MIRTIS. BE JĖZAUS KRISTAUS TU NEGYVENSI! JIS KENTĖJO IR MIRĖ ANT KRYŽIAUS, O VĖLIAU PRISIKĖLĖ! JIS TAI PADARĖ DĖL MŪSŲ! ATGAILAUK! IR PRIIMK JO IR JO TĖVO DOVANĄ - AMŽINĄ GYENIMĄ; ARBA ŽŪSI...

kvailiu saika

kvailiu saika portretas
uzdare jau pastatyta ,stabiliai dirbancia ,dabar kis pinigus kad pabaigti uzdaryti ,dabar perka elektra ,kai baltarusiam uz 4 centus pardavinejo ,idiotai.atomine elektrine turi buti pastatyta ir kuo greiciau ,atidaryti gamykla kur butu gaminami elektriniai radiatoriai ir visa Lietuva pertvarkyti namus ,apsildant elektriniais radiatoriais ,ir tada ruskiai ir dujotekanai ,pasli na x.

besąlygiškai

besąlygiškai portretas
visuomenė privalo būti supažindinta su koncesijos sutarties projektu visa apimtimi (įskaitant visus finansinius įsipareigojimus ir realią būsimos elektros kilovatvalandės kainą su visais mokesčiais ir būsimais kaštais) ir tik tada referendumu tauta gali nuspręsti ar prisiimti tokius įsipareigojimus ar ne. Patikėti tai nuspręsti 141 asmens gaujai iš Seimo būtų nusikaltimas Lietuvai.

rinkėjai

rinkėjai portretas
žiemeli, seniai esi pašvinkęs politinis lavonas, laukiam nesulaukiam per kuriuos rinkimus būsi pakastas. Kiek partijų, kiek žmonių per gyvenimą esi išdavęs, galvoji, kad dar kas nors gali tavim ir tavo sūneliu tikėti?

as

as portretas
Manau, kad mums nereikia tos atomines.Mes dabar dar mokame brangiau uz senos uzdaryma, o dar reikes apmoketi naujos pastatyma. Tada tikrai kaina bus daugiau kaip litas uz kw. Ka tada kaltinsime? pasistatytume pora hidroelektriniu ir uztektu. Isileistume vejo, saules jegaines.

ar tiesa

ar tiesa portretas
kad referendumą reikia skelbti dėl žodžių " atominė elektrinė' KADANGI DAUGIAU NIEKO GYVENTOJAI NEŽINO. VALIO DRAUGAI BALSUOJAME.

pv.

pv. portretas
o gal tais milijardus kurie skirti AE, kompensuoti zmonems silumos siurbliu, saules kolektoriu bei vejo jegainiu iki tam tikro galingumo isirengima bei pirkima ...

Kauniečiams

Kauniečiams portretas
prisiminkite CIRKĄ , kai buvo baikotuojama dėl trečios turbinos KRUONIO elektrinei. Kiek suklaidintų zmonių, o dabar nagus grauzia, kad nepastatė. Nepasiduokime priešrinkiminei agitacijai, jei galva ant pečių

demokratas

demokratas portretas
siūlau Žiemeliui, patekus į operacinę (ko jam tikrai nelinkiu) surengti visuotinį ligoninės kontingento referendumą su klausimu ką išpjauti, o ką palikti

Galerijos

Daugiau straipsnių