Vyriausybė Trišalei tarybai siūlo pritarti MMA didinimui 50 litų

Grįžti į straipsnį

Ponas matulas

Ponas matulas portretas
Juokdariai. Gal pasilikit tuos 50lt jei tokį š... malate

anta

anta portretas
kubilas zmones vercia gyvuleis,visos kainos aplinkui kosmines algos stovi vietoj jei seimas gautu minimalu atlyginima tai jis butu pakeltas mikliai, geda ir liudna kad valdo debilai.

Iš šono

Iš šono portretas
Dundukai komentaruose siautėja, nereikia jokio didesnio minimumo, ir taip gerai gyvena.

666

666 portretas
susikiškit į šikną tuos 50 litų . reikia progresyvinių mokesčių kad valdiškame sektoriuje dirbantys valstybės neapvaginėtu

neee

neee portretas
reikia didinti 18Lt

rimas

rimas portretas
tai visai nereikia.

dirbantis pensininkas

dirbantis pensininkas portretas
Aciu p.kubiliau, gal galit savo banko saskaitele, as jums tuos su...50 lt kas menesi pravesiu. Dar tiek pridesit ir uzteks tualietiniam popieriui

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes stebuklingai brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų politinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi.

z

z portretas
teksto autorius nuli pamirso darasyt ne 50 o 500:-))).tiek reiktu padidint,juk kainos kyla vos ne kas menesi ir maisto ir paslaugu.

Kubilius

Kubilius portretas
su tokiais juokeliais drąsiai gali eiti į laidą''Prajuokink mane''ir ten prisidurti 100 litų prie savo algos

Pagrindinis įstatymas

Pagrindinis įstatymas portretas
Darbo kodeksas neturi teisinio pagrindo. Visiškai bereikšmė darbdavio figūra, apie kurią sukasi visokie nesutarimai, neatitikimai. Įstatymai visuomet būdavo aiškūs ir konkretūs, be pašalinių židžių.

Taip ir bus

Taip ir bus portretas
Kol mulkiai nesupranta, kad didint reikia ne minimalią algą ir ne mokesčius, o neapmokestinamą minimumą, tol ir liks mulkinami. Primes žmogeliams pusšimtį, užtat atims tuomi prisidengę kur kas daugiau. O žmogeliai ir patenkinti. Tai ko nemulkint tokių?

kazys

kazys  portretas
tegul vyriausybe pradeda moketi po 50 litu visiems valdininkams kacialerinem prekems tai liestu visos lietuvos ponija

oho

oho portretas
kiek daug siulo!!! rinkimai arteja... :)))

Galerijos

Daugiau straipsnių