Vyriausybė „Sodrai“ ketina suteikti 0,8 mlrd. litų paskolą

Grįžti į straipsnį

Viliuke

Viliuke portretas
Cia gaunasi kaip valstybe valstybeje - vyriausybe suteiks Sodrai paskila. O kam ta Sodra is viso reikalinga? Dar viena siurbele ant mokesciu moketoju kuno. Lyg be jos nebutu kam moketi pensiju ir kt.ismoku. Absurdas. Pati sau skolina?

Aha

Aha portretas
Pinigėlių trūksta, o mamytės, tai, manau, dabar gimdys nesustodamos, kiek matyti, tai tiksliai pasiskaičiuoja,kada reikia sekantį vaikelį pradėti, kad pinigėliai nenutrūktų. Gerai apmokamas darbas.

Siluma

Siluma portretas
SUŽINOK KAIP REALIAI GALI SUMAŽINTI SAVO BUTO ŠILDYMO KAINĄ! Š.m. rugpjūčio 22 d. ( trečiadienį) , 17:30 val. Klaipėdos Turizmo mokyklos aktų salėje,adresu Taikos pr. 69/22 (prie Baltijos/ Taikos pr. žiedo) organizuojama praktinė konferencija „ KAIP ŽENKLIAI SUMAŽINTI SĄSKAITAS UŽ ŠILDYMĄ IR KARŠTĄ VANDENĮ?“ Konferencijoje savo praktine patirtimi bei sumanymais pasidalins energetikas, judėjimo „Lietuvos ūkio savivalda“ aktyvistas Vytautas Kazlauskas iš Alytaus. Vienas iš jo įgyvendintų projektų -geoterminio šildymo įrengimas daugiabutyje name, 3 kartus sumažinęs gyventojams sąskaitas už šildymą. Kviečiame aktyviai dalyvauti namų bendrijų pirmininkus, daugiabučių namų gyventojus ir visus kitus, kuriuos domina alternatyvioji energetika, bei energetikos ūkio valdymas.

Galerijos

Daugiau straipsnių