Vyriausybė sieks gerinti Lietuvos įvaizdį savo piliečių akyse

  • Teksto dydis:

Vyriausybės kanceliarija planuoja plačią valstybės pažangos strategijos "Lietuva 2030" viešinimo kampaniją.

Vyriausybės kanceliarija ketina pirkti strategijos "Lietuva 2030" komunikacijos koncepcijos rengimo paslaugas, rašo dienraštis "Lietuvos žinios".

Pasak dienraščio, techninėje pirkimo užduotyje nurodoma, kad viešinimo kampanija bus siekiama sukurti teigiamesnį gyventojų požiūrį į valstybę, skatinti adekvatesnį procesų vertinimą. Kiek tokia kampanija galėtų kainuoti, kol kas neskelbiama.

Kampaniją planuojanti Vyriausybės kanceliarija pažymi, kad lietuviai yra neadekvačiai negatyvūs savo šalies atžvilgiu. Nurodoma, kad 88 proc. gyventojų mano, kad valdžia ir verslas yra korumpuoti ir tik 30 proc. yra patenkinti savo gyvenimo lygiu - tiek pat, kiek ir Ruandoje, kur vienam gyventojui tenka beveik 15 kartų mažiau bendrojo vidaus produkto (BVP).



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanga-

vanga- portretas
Seniai zinomas posakis:"Zygiais o ne zodziais mes tevyne mylim". Kai valdzioje , seime neliks juokdariu, laikanciu save genijais,tai tu zygiu ir sulauksim. Daugiau Meilutyciu, Asadauskaiciu, Saboniu ir jokio ivaizdzio gerinimo nereikes! Remti talentus visose srityse, bet tam vadams proto neuztenka.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių