Vyriausybė iš esmės pritarė pensijų reformai

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Sulaukę pensijos Lietuvoje, jūs padidinate jūsų rizika susirgti silpnaprotyste. Kodėl būtent Lietuvoje? Nes mūsų pensijos yra mažiausios Europoje, tai žymiai padidina mūsų skurdo tikimybę. O skurdas yra blogai dvasinės sveikatos išsaugojimui. "MedPage Today" (5/16, Smith) pranešimai tyrėjai nustatė, kad "demencijos vystymosi tempas buvo 1,68 karto didesnis už tuos, kurie yra mažiausio turto kvintilio grupėje, palyginti su aukščiausiais". Pensininkams reikia susivienyti ir balsuoti ne prieš Rusija, kuri mus nei šildo, nei šaldo, o prieš mūsų, lietuvių, skurdinimą Lietuvoje. Gėda visoms nepriklausomos Lietuvos valdžioms. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
ACH, milicininke: "O tie žmonės, kurie galvoja, ar dalyvauti, ar nedalyvauti, jie turėtų dviem procentais mažesnę mokestinę naštą ir atitinkamai didesnį atlygį" - KAS leido dabartinius pensininkus BADO mirčiai pasmerkt - jie ir taip dabar jau vos gyvi, tad iš jų DAR atimti du procentus tai tolygu Mengelės eksperimentams; ar neatrodo, premjeriuk, kad tau jau laikas atsistatydint?

Paprasta ir aišku:

Paprasta ir aišku: portretas
Jokių kaupiamųjų fondų.Tai tik tuščia, papildoma makalynė, kuri net neduoda garantijos, kad atėjus laikui atgausi šį senatvinį indėli.Vienintelė galima ir reikalinga pensijų reforma turėtų būti finansavimas iš Valstybės biudžeto bei jų indeksavimas pagal tai kaip kyla ekonomika.Na, jeigu ne iš V.biudžeto, tai bent iš įmonių pelno.Užtenka krauti neišvažiavusiems užsienin, dirbantiesiems lietuviams dar ir senelių išlaikymą.O automatiškai skaičiuoti nuo kiekvienos algos kaup.fondams yra nusikaltimas.Alio, alio!Už kiek lobistai perka šį įstatymą?

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos Vyriausybės ministras sako: „Santykis tarp darbo užmokesčio ir gaunamos pensijos, ateityje, prognozuojama, mažės iki 20 proc.“ (tai socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, jis dirba Sauliaus Skvernelio Vyriausybėje)." Linas Kukuraitis buvo toks pat skurdžius, kaip bažnyčios žiurkė. Iki tapdamas ministru, Linas Kukuraitis dirbo Caritas. Nebūtų nuostabu, jei pensijinių fondų valdytojai Liną Kukuraitį nupirktų, ir gana pigiai. Bet kuriuo atveju Liną Kukuraitį reikia teisti už Lietuvos mokesčių sistemos griovimą. Kas mokės tuos mokesčius, jei visa tai greitai dings, kaip tvirtina ministras. Tuo labiau, kad mokslo įrodyta, jog tai, ką Linas Kukuraitis sako, yra grynas melas. O jei fondai yra tokie pat sukčiai, koks yra D. Mockus, tai kaip mes galime jiems patikėti mūsų santaupas? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Glušiai

Glušiai portretas
Tris kartus kvies kaupti pensijas kurias paskui nusavins.nrs vieno pasakymo ne jie nesugeba suvokt

tai

tai portretas
kada sie briuselio zydeliu chalujai indeksuos pensijas juk tai negerbimas tevu senjoru tai runkelinis mastymas be gedos ir sazines kazkam tarnaujant del savo asmeniskos geroves ir nelinkiu bet gali pasikartoti tas pat scenarijus ju paciu atzvilgiu.......

Kęstas

Kęstas portretas
Ar tikrai blogai, kad Sodros pajamos dar mažinamos, o pensininkai jau dabar badauja? Ne. Ar galima išsigydyti aterosklerozę? Galima, bet nelengva. "Badavimas sumažina aterosklerozinius kraujagyslių pažeidimus, sumažina infarkto ir insulto šansus, pagerina sergančiųjų širdies ligomis savijautą. Kokie konkretūs tie gerieji maitinimosi ir kiti gyvenimo būdo pokyčiai? Laikytis reikiamų šių gyvenimo būdo pokyčių yra nelengva. Dieta yra pilnaverčio maisto produkcija, vegetariška dieta, kurioje riebalai yra apriboti iki ne daugiau kaip 10 procentų nuo visų kalorijų.

Kęstas

Kęstas portretas
Be to, pacientai turi mesti rūkyti, atlikti reguliarius aerobinius pratimus ir dalyvauti grupės terapijos streso mažinimo seansuose." Parodoksalu, kad Lietuvos valdžia, verčianti mūsų pagyvenusius žmones badauti, yra priversta ilgiau mokėti jiems pensijas, nes tokie žmonės ilgiau gyvena. Jei badavimas yra jūsų pačių noru pasirinktas gydymosi būdas, būtinai aptarkite tai su jūsų gydytoju. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

aaaa

aaaa portretas
kaip negėda , kad 323 eurų pensija tai vidutinė pensija. AR GAL KAS NORS MANO, KAD IŠ TOKIOS PENSIJOS MIESTE GALI VIENAS ŽMOGUS IŠGYVENTI, IŠLAIKYTI NEDIDELIO PLOTO BUTELĮ IR NUSIPIRKTI VAISTŲ BEI MAISTO.-- NEKALBU APIE POILSĮ, DRABUŽIUS KULTŪRINĮ GYVENIMĄ.

Galerijos

Daugiau straipsnių