Vyriausybė galutinai apsisprendė eurą įvesti 2015 metais

Grįžti į straipsnį

RM

RM portretas
Kam jūs pridedate balsavimą po straipsniu, jei balsų vienas ir tas pats asmuo gali pridėti kiek tik nori? Klounai atrodote.

Marija

Marija portretas
Ar jus, ponai, atsiklauset zmoniu del euro ivedimo? Kodel jus atsakot uz visa tauta? Kai referendume zmones pasakys TAIP arba NE, tada ir spreskit . Jums reikalinga tauta, kad tik patektumet i Seima? Jus esat tikri siuksles.

GALI

GALI portretas
Gali ir šiandien.

k

k portretas
Visada delnauju istatymu priemimo ziurit kaip EUropoje,taigi paziurekit kaip europoje tas EUras padidino kainas uz viska.Pvz Vokietijoje.Kas kad Lietuvai bus geriau, bet paprastam zmogui bus visai prastai pamatysit,nespesit kelt atlyginimo su kainu suoliais dar labiau.Ir ko labiausiai nenorit isvaziuos zmoniu dar ir dar daugiau ,o ne gryz i sita UBAGYNA

irena

irena portretas
Ne vyriausybe turi spresti ivesti eura ,ar ne.Visose Europos sajungos salyse tauta refrendumu nubalsuoja ,ivesti -ar neivesti eura.Lietuva "kazkokia" isisgimeliu salis ,jos pilieciai tur but irgi isigimusiais laikomi,nes jiem neleidzia dalyvauti salies valdyme,nors konstitucija leidzia tai daryti.

JA

JA portretas
Koks skirtumas kada jį įves ?

as

as portretas
5.irenai gal tu ne zinai kaip pas mus vyksta balsavimai?zmones balsuoja vienaip o balsavimu rezultatai gaunami kiti!!!!!!!!!nes musu vyriusybej NUSISIKT! ! ! ! ! ! ! ant paprastu zmogeliu!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių