Vyras atgavo beveik visus vėjo nupūstus pinigus

Vienas vyras Mančesteryje griuvo išėjęs iš banko, ir vėjas nupūtė jo ką tik išsineštus 1 tūkst. svarų sterlingų. Tačiau vyro nuostabai pinigus gaudyti ėmę praeiviai jam grąžino beveik visą sumą.

Kaip skelbia BBC, Solforde gyvenantis Baris Ystvudas buvo be galo nustebęs, kai žmonės ėmė jam grąžinti pinigus, kuriuo nupūtė vėjas jam pargriuvus prie banko Mančesteryje. „Jau maniau, kad praradau juos visus, tačiau žmonės vis ėjo ir man sakė: „Prašom, drauguži“ ir atidavinėjo man pinigus. Tai buvo fantastika. Negalėjau tuo patikėti“, – pasakojo vyras.

B. Ystvudas sakė, kad buvo ką tik išėjęs iš banko, kur pasiėmė 1 tūkst. svarų sterlingų sumokėti už automobilio draudimą, kai griuvo. „Tėškiausi veidu į žemę ir tik pamačiau, kaip visi mano pinigėliai skrenda vėjo nešini. Tikrai maniau, kad daugiau jų nebematysiu“, –sakė vyras.

„Pamačiau, kaip pulkas vyrukų šokinėja ir gaudo mano pinigus. Tuomet pamaniau, kad dabar jau tikrai jų nebeatgausiu“, – sakė jis.

Tačiau B. Ystvudas buvo be galo nustebęs, kai žmonės ėmė jam grąžinti pinigus. Jis vėliau įsėdo į savo automobilį ir ėmė juos skaičiuoti. „Mano nuostabai suskaičiavau 980 svarų sterlingų“. – pasakojo vyras. Jo teigimu, pinigus grąžino įvairių tautybių ir amžiaus žmonės. Šis incidentas sugrąžino mano tikėjimą žmonėmis, sakė laimingasis vyras.


Šiame straipsnyje: pinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių