V.Vasiliauskas: žinios apie „Snorą“ nutekėjo po perdavimo teisėsaugai

Grįžti į straipsnį

Smarvė

Smarvė portretas
Padėtis visiškai bloga, kas apie tai supranta. Įvyko istorinė katastrofa, kuri bus įrašyta į valstybės kroniką. Nei pinigų, nei turto, nei gyvenimo. Anksčiau Lietuvos bankas išmaitino visą Lietuvą, tobulino, plėtė gamybos objektus, statė gyvenamuosius rajonus, rūpinosi švietimu ir kultūra. Banke egzistavo virtuali sistema, kiekvieną minutę, kiekvieną sekundę jis cirkuliavo, išlaikydamas nuolatinį balansą. Tai buvo stebuklų stebuklas. Šiuo metu SNORAS dvokia, kaip smarvė.

JO

JO portretas
Bet nuo to nelengviau nes FNTT atleido be jokių skrupulų. Sistema kaip NKVD laikais.

reiskia

reiskia portretas
fntt vadovai buvo atleisti neteisetai.

ir arkliui aisku

ir arkliui aisku portretas
kad taip ir buvo.

kapeika

kapeika portretas
o cia tai atsipenejes snukis

hm

hm portretas
Lietuvoje netinka sakyti teisėsaugos institucijos, nes tokių neteisinėje valstybėje nėra.

kaunietis

kaunietis portretas
vaizdzelis toks kad ant siknos akiniai uzdeti

vasiliauskas

vasiliauskas portretas
yra tikras ''žinovas''-kur jis buvo anksčiau tas mūsų Mikalda

peleda

peleda portretas
Gana keistas pokalbis su Vasiliausku.GAVAU SKAMBUTI...Gal jis namuose kalba rusiskai?Smulkmena,kuri ne verta demesio?Serlokas Holmsas taip nepasakytu.Darytu isvadas.

na

na portretas
netikiu nei vienu iš jų, jau tiek prisimelavę,kad patys nebeatskiria.

va

va portretas
за что боролись на то и напоролись народ в ж...e(

ruta

ruta portretas
Neitikinate manes ponas Vasiliauskai , nes jusu ' irodimai ' NIEKO nepagrysti , o istorijos pavizdziai rodo , kad isduoda butent kas arciausiai ...O kodel atmetama 'svogerizmo' versija ? Kaip bebutu nemalonu , bet reikia jieskoti kam tai buvo naudinga ? Nes musu mentalitetas rodo , kad esame nuperkami , paperkami ie padorumo mazai kas turi , ipatingai kai uzkuopia i valdzios virsunias ..

lev

lev portretas
as jau atsiribojau nuo mutantines Lietuvos,o jums toliau sekmes iskoti teisybes ,aborigenu kraste.

Kęstas

Kęstas portretas
_O dar labiau ir tikrosios Snoro banko sužlugdymo priežastys – juk jų buvusi bankinės rinkos dalis atiteks ne kam nors kitam, o pirmiausia Lietuvoje veikiantiems skandinaviškiems bankams. Be abejo, ir sumažins konkurenciją ir šiaip jau gana monopolizuotoje Lietuvos bankinėje rinkoje. Kitų kol kas rimtesnių priežasčių, kodėl Snoro banką reikėjo nacionalizuoti, o po to, vietoje gelbėjimo, karštligiškai skelbti bankrotą, nematau. Atrodo, tokių nesurado ir specialioji Seimo komisija. Valdantieji aiškina, jog tokiais, esą preventyviais veiksmais, “išgelbėjo nuo dar didesnių praradimų”. Kokių dar didesnių? Juk jau dabar sumokėti milijardai litų indėlininkams, šimtai milijonų tebemokami įvairiausiems administratoriams, neaišku kiek dar reikės valstybės lėšų, jei tarptautiniai teismai valdančiųjų motyvacijos uždaryti banką nepripažins ir buvę savininkai prisiteis kompensacijas. Pagaliau net ir bankrutuojančius bankus krizės metu gelbėjo, o ne griovė, visos civilizuotos šalys, ir JAV, ir Vokietija, ir Prancūzija. Šiuo metu tai kartu su Europos Sąjunga mėgina daryti Ispanija, prieš keletą metų Parex banką, atskirdama blogąją dalį nuo sveikos, gelbėjo kaimyninė Latvija. Kodėl panašiai nesielgė dabartinė Lietuvos valdžia? Galimai blogi savininkai yra viena, o bankinė Snoro rinkos dalis bei su tuo susijęs pelno pyragas, akivaizdu, yra kas kita[1]._ Ką daro teismai? Kodėl nesodina vagis iš Vyriausybės, pardavusius Tėvynę? Už ką mes teisėjams mokame tokius atlyginimus?

Galerijos

Daugiau straipsnių