VMI jau pervedė beveik 3 mln. litų gyventojų skirtos paramos

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) antradienį paramos gavėjams ir politinėms partijoms pradėjo pervesti lėšas, kurias iki 2 proc. organizacijoms ir iki 1 proc. politinėms partijoms nuo praėjusiais metais sumokėto pajamų mokesčio skyrė beveik 460 tūkst. gyventojų.

Paramos suma organizacijoms ir partijoms šiemet siekia 37,8 mln. litų, tuo tarpu praėjusiais metais 481 tūkst. gyventojų organizacijoms skyrė apie 37 mln. litų.

Šiemet paramos iš gyventojų sulauks 18,9 tūkst. skirtingų paramos gavėjų, o praėjusiais – 17,9 tūkst., teigiama VMI pranešime spaudai.

VMI duomenimis, šiemet tarp organizacijų daugiausiai paramos lėšų sulauks labdaros ir paramos fondas „Bėdų turgus“ (343 tūkst. litų), viešoji įstaiga „SOS gyvūnai“ (206 tūkst. litų) bei viešoji įstaiga „Lesė“ (198 tūkst. litų).

Tarp politinių partijų, daugiausiai gyventojų paramos sulauks Tėvynės sąjunga-Krikščionys demokratai (510 tūkst. litų), Socialdemokratų partija (320 tūkst. litų) ir Liberalų sąjūdis (235 tūkst. litų).

Didžiosios dalies gyventojų (per 357 tūkst.) skirta parama yra iki 100 litų, dar 88 tūkst. – iki 200 litų, o per 5 tūkst. litų paramai skyrė 101 gyventojas. Vidutiniškai kiekvieno paramos teikėjo prašymu pervesta 82 litai (praėjusiais metais 87 litai).

Parama, kaip numato teisės aktai, turėtų būti pervesta iki lapkričio 15 dienos, parama dalimis bus pervedama kasdien, o paramos gavėjus sistemos parenka atsitiktine tvarka.


Šiame straipsnyje: VMIpolitinės partijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų jaunimas (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Spalio 14 dieną, aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą, reikia atsikratyti visų partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą reikia atsikratyti Lietuvą naikinančių partinių gaujų: - LSDP; - TS LKD; - “Tvarka ir teisingumas”; - Liberalų ir centro sąjungos; - Liberalų sąjūdžio; - lendančių į seimą svetimšalių “lenkų rinkiminės akcijos”, ruso Uspaskich “Darbo partijos” ir kitų tokių į juos panašių. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai. Planuokim didžiausiųjų permainų ir pasitvarkymų laikmetį. Suteikim galias doriems Lietuvos patriotams kurti tobulą laimingų žmonių bendruomenę – didingą Lietuvos valstybę.

to

to portretas
eik dirbti islaikytini
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių