Vilniaus gatvėms tvarkyti -16 mln. litų, Panemunės tiltui - 5 mln.

Lietuvai rengiantis nuo liepos pirmininkauti Europos Sąjungos Tarybai, Vyriausybė trečiadienį skyrė 15,7 mln. litų Vilniaus gatvėms suremontuoti. Tvarkomos gatvės veda į vietas, kur vyks pirmininkavimo renginiai, arba jungia kitas svarbias Vilniaus centro transporto arterijas.

Pavyzdžiui, už 5,7 mln. litų bus atnaujinta Šventaragio gatvė, už 10 mln. litų - Kalvarijų, Pamėnkalnio, J. Tumo-Vaižganto, A.Goštauto, Švitrigailos, Pilies, Geležinio Vilko, Pylimo, J. Jasinskio ir Parodų gatvės.

Dar 5 mln. litų Vyriausybė skyrė Kauno Panemunės tilto rekonstrukcijai.

Šiemet skelbta, kad Panemunės tiltą nugriovusi ir naują turinti statyti bendrovė „Kauno tiltai“ neturi pinigų jo rekonstrukcijai, nes miestas jų neskiria, o Vyriausybė taip pat teigia neketinanti jo finansuoti. Šįmet, kaip ir pernai, darbams planuota skirti 35 mln. litų, tačiau pernai skirta tik 5,5 mln. litų.

Daugiau kaip 100 mln. litų vertės naujas tiltas turi būti pastatytas iki 2014 metų spalio. „Kauno tiltai“, norėdami baigti griovimo darbus, skyrė 5 mln. litų savų lėšų.

Vyriausybė posėdyje trečiadienį iš viso paskirstė 44,295 mln. litų šių metų Kelių fondo rezervą. Likę pinigai teko įvairių rajonų keliams remontuoti bei tiltams atnaujinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimvis

Rimvis portretas
Jo, Vilniaus gatviu duobems uztaisyti tik 3 kartus daugiau (!) negu Panemunes tiltui statyti... O kaip su Kauno gatviu remontu?

Kiek

Kiek portretas
galima tyciotis is Kauno miesto gyventoju,kur pinigai gatviu remontui?

tai kad

tai kad portretas
Vyksta Kauno miesto naikinimas. Esu tikras, kad čia vykdomas planas siekiant padaryti taip, kad liktų tik du miestai - Vilnius ir Klaipeda, bei juos maitinanti provincija. Tiek išvažiavus žmonių yra per daug miestu ir Kaunas, Panevežys, Šiauliai nebereikalingi. Apgailėtina tik tai, kad dėl Kauno sunaikinimo stengiasi ir buvę kauniečiai, tapę VILNIEČIAIS.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių