Vietos verslas priešinasi „Lidl“ planams

Grįžti į straipsnį

taip

taip portretas
LIDL parduotuvės yra pigesnės prekės negu Liet Maximose, todėl čia problema.

panemunietis

panemunietis portretas
Jeigu Panemuneje, prie tilto, naujai statomoje parduotuveje neatsidarys Lidl arba Aldi, atsidarys visiems su savo kainomis atsibodusi Maxima arba IKI.

klaipediete

klaipediete portretas
Butinai leisti kurtis Lidl, Maximos ir kitos parduotuves jau atsibodo, tas pats per ta pati! Tikiuosi, kad po poros metu atsiras sis tinklas Klaipedoje.

once

once portretas
motulė maxima nemėgsta konkurentų :D

Nekantriai

Nekantriai portretas
lauksime LIDL pergal4s.

LIDL

LIDL portretas
Jeigu pastebejote Lidl veikla sustabdyta Rumunijoje, Bulgarijoje ir Lietuvoje. T.y tose valstybese, kuriose maziausi minimalus atlyginimai ir liaudis labiausiai nuskurdinta. Del to dalis kaltes tenka musiskiams prekybos centrams, kuriuose produktu kainos nera adekvacios gyventoju pajamoms. Atsidarytu Lidl, Aldi ir visokioms maximoms ateitu liudnos dienos. Va jie ir kovoja uz savo riebu kasni.

Jo

Jo portretas
Gaila, bet musu vietiniai kysininkai zinos kam atseiketi, kad LIDL'O neisileisti. O tie paduos i Strasburo teisma, bet mokesime mes - veršių tauta, valdoma maximų.

PK

PK portretas
reikia kad ateitu i lietuva lidl nes tai tikrai pigi parduotuve ir zmones tures pasirinkima

gince

gince portretas
priesinasi maximos ir iki,o ne smulkieji-nes lidl pigiomis kainomis nusluos juos is rikos! o pelno dalinti nieks nenori-ir musti kainas juk reiks!!!

ekspertas

ekspertas portretas
vokietijoje Lidl pc kiausianiai kainuoja 1.09 EUR, cukrus 0.85 EUR ir t.t. "vietos verslas" uz sio zodzio pasislepe didieji prekybos centrai, nesuprantu prie ko cia smulkus ir vidutinis verslas, i jo lukescius niekas neatsizvelge, kai kuresi maksimos, norfos, iki ir kiti didieji monopolistai. Jiem nenaudinga isileisti nekorumpuotu organizaciju, kurios nepasiduos diziuju pc diktatui.

LEISTI

LEISTI portretas
Leisti ir dar kartą leisti šioms parduotuvems kurtis Lietuvoje. Jokių stabdžių neturi būti, tegul konkuruoja tarpusavyje. Paprastiems pirkejams kuo daugiau įvairių parduotuvių, tuo geriau.

Jonas

Jonas portretas
Reikia kuo greiciau leisti ateiti i Kauna "Lidlai",tada prekybos versle bus tikra konkurencija.Ir kuo daugiau reikia leisti pastatyti parduotuviu "Lidlai".Visoje europoje "Lidla" turi parduotuviu ir neuzsidaro kitos.Bet konkurencija yra tikra,zmones tik laimi,nes turi gera pasirinkima. O 'Lidloje" tikrai mazos kainos ,alkanu kitose ,atimose euopos salyse nera.Seimas tiktai kaltas, kad neileidzia dirbti kuo skubiau "Lidlai" Lietuvoje.

mikas

mikas portretas
Lietuvoje, tokios kainos kaip Vokietijoje negali buti ,nes bankrutuos.Kainas "Lidla" turetu derinti prie Lietuvos ,mazas pajamas gaunanciu zmoniu .Jeigu jiem apsimokes ,tai dirbs ,ir as manau, kad Lietuvos verslininkam nereiktu bijoti.

siaip

siaip  portretas
Ooooooo..............! kaip valdininkai sedi verslo kiseneje viska padarys kad tik naujas zaidejas neateitu

Is Vok.

Is Vok. portretas
Kovokite uz "LIDL" .Viena geriausiu,pigiausiu pard. Vokietijoje

miestietis

miestietis portretas
Nematau, kaip "Lidl" galėtų pasiūlyti ženkliai mažesnes kainas, jei net nesugeba į rinką įžengti lygiomis sąlygomis su vietiniais tinklais.

Galerijos

Daugiau straipsnių