Vežėjų asociacijoje „Linava“ - dar vienas maištas

Nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linavos“ vadovybe nepasitikintys šalies vežėjai skelbia apie pavojų jų verslui gyvybiškai svarbios TIR Carnet" sistemos Lietuvoje veiklai ir šaukiasi Seimo Antikorupcijos komisijos pagalbos.

„Linavos“ vadovybė kaltinama neskaidria veikla, lėšų švaistymu, esą dėl aplaidžios 2010-2011 metų ūkinės veiklos patirtų nuostolių „Linavos“ vadovybė asociacijos nariams pakėlė TIR knygelių mokesčius, pirmadienį rašo „Verslo žinios“.

Vežėjų priekaištus parlamentarai žada tirti. Dabar laukiama įvairių atsakymų į užklausas, taip pat, kad auditorių bendrovė „Ernst & Young“ oficialiai patvirtintų parlamentą pasiekusių dokumentų egzistavimą.

„Linavos“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius sako, kad kelių vežėjų laiške Seimo Antikorupcijos komisijai cituojami audito kompanijos „Ernst&Young Baltic“ tarpinių ataskaitų fragmentai neatspindi tikrosios situacijos asociacijoje ir yra klaidinantys.

Tuo tarpu „Linavos“ prezidiumo narys ir įmonės „Vitransa“ generalinis direktorius Vidas Augaitis įsitikinęs, kad ne visi „Linavos“ prezidiumo nariai nori, kad asociacijos veikla būtų vieša ir skaidri.


Šiame straipsnyje: Linavavežėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha

cha cha portretas
vezeju priekaistus komunisteliai zada tirti, cha cha
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių