Vežėjai įdarbina vis daugiau vairuotojų iš užsienio

Grįžti į straipsnį

WESCO LOAN

WESCO LOAN portretas
Ar bet finansinių sunkumų natūra? Ar jums reikia paskolos išvalyti savo skolas? Ar jūs verslo žmogus, ar moteris, kurie ketina plėsti savo verslą? Worry ne daugiau, čia ateina jūsų įmanoma. Mes siūlome visų rūšių paskolų privatiems asmenims, įmonėms ir bendradarbiauti organizacijų, kurios turi paskolą esant žemai palūkanų 2% norma, susisiekite su mumis šiandien tikrą paskolos E-mail: wescoloaninvesment@gmail.com FORMA paraiška gauti kreditą Pareiškėjo pavadinimas: Šalis: Pareigos: Lytis: Tikslas Paskolos grąžinimo būdas: amžius Telefonas: Suma, kurios reikia: Paskolos terminas: Mėnesio pajamos iš reklamos: Ačiū, aš laukia jūsų laišką greičiau. Su geriausiais linkėjimais. Telaimina jus Dievas. Mr Vero jonas

pirmas budas

pirmas budas portretas
Aukso gyslele slypi tame kad galima is vairuotojo apgaules budu paimti parasiuka kad jis gavo dienpinigius o tuos pinigelius darbdaviui isideti i kisene.

cha

cha portretas
Tai ju visada truks,nes savininkai issidirbineja kaip tik gali,negana to,kad nesumoka ka zada,dar visa atsakomybe tenka vairuotojui,del kiekvieno ibrezimo masinos ir jis turi atlyginti zala,kai tuo tarpu savininkai pasiima kasko draudimo ismokas.Pelnus gauna nezmoniskus,o moka skatikus ir paskui skundziasi,kad truksta darbuotoju, rupintusi ne tik savo sikna (seimos nariai naujausiais mersais vazineja) o moketu ir darbuotojams kiek priklauso tai butu ir vairuotoju ir nesentu jie,nes jaunimas mielai dirbtu ten kur alga moka ne zodziais.

Valys

Valys portretas
Tai tas seniai ne paslaptis, kad Lietuvoje darbų netrūksta, tiktai nenorima padoriai atlyginti. Panašiai kaip sovietų laikais, — kas įlindo į pelningą vietą, tai ir tupės kaip šuo ant šieno, uodegos nepajudinęs.

geriau

geriau portretas
jau išvežinėsiu po Lietuva batoną už 2000, nei arsiu šitiems vergvaldžiams už 3500 gyvendamas kabinoje.. užsikruškit petuchai

Galerijos

Daugiau straipsnių