V.Baltraitienė: neišnaudoti galimybės statyti AE būtų nusikaltimas

Darbo partijos (DP) vicepirmininkė, Seimo pirmininkės pavaduotoja Virginija Baltraitienė sako per referendumą agituosianti žmones balsuoti už naujos atominės elektrinės statybas.

Parlamentarės žodžiais, neišnaudoti galimybės statyti branduolinę jėgainę būtų nusikaltimas.

„Visada žmonėms sakiau ir sakysiu, kad valstybė turėdama atominę elektrinę bus daug stipresnė, daug galingesnė Europos Sąjungoje, to šanso neišnaudoti būtų nusikaltimas“, - trečiadienį interviu Žinių radijui sakė Seimo vicepirmininkė.

Taip pat ji sakė, jog reikia kviesti dalyvauti žmones referendume, kad šie pareikštų savo nuomonę, o tuo atveju, jei referendumas neįvyktų, valdžiai būtų atrištos rankos dėl branduolinės energetikos priimti kokį tik nori sprendimą.„Jei žmonės neateina, tai reiškia, jie viskam abejingi, ir jei neateina daugiau kaip pusė, reiškia, jie valdžiai, bet kuriai, atriša rankas visiškai: ar statykit, ar nestatykit“, - kalbėjo viena DP lyderių.

„Reikia versti, kad žmogus ateitų, dalyvautų šitame referendume, išsakytų savo nuomonę, aš tikrai agituosiu, kad balsuotų už atominės elektrinės statybą“, - sakė V.Baltraitienė.

Seimas kartu su parlamento rinkimais spalio 14 paskelbė konsultacinį referendumą dėl naujos atominės elektrinės statybų.

Lietuvos Vyriausybė tikisi, kad dalyvaujant Japonijos korporacijai „Hitachi“, Latvijos bei Estijos energetikos kompanijoms, atominė elektrinė bus pastatyta iki 2020-2022 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
ponia baltraiotiene ar jus negalvojate kad zmones jumis neberinks

666

666 portretas
manau pats laikas parazitus versti iš valdiškų įstaigų .

pirmiausia

pirmiausia portretas
atgaivinkit imones,fabrikus,o paskui AE. Be imoniu elektrine visai nereikalinga ,nes gamybos nera,tuo paciu kam ta energija.nebent klano vilas apsviesti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių