Vasarį šiluma kiek brangs Vilniuje, Klaipėdoje ir Panevėžyje

  • Teksto dydis:

Centralizuotai tiekiamos šilumos kaina vasarį kiek didės trijuose didmiesčiuose - Vilniuje, Klaipėdoje ir Panevėžyje, o kituose didžiuosiuose miestuose ji išliks stabili, rodo šilumos tiekimo bendrovių duomenys.

Šilumą Vilniuje tiekianti bendrovė „Vilniaus energija“ vasarį šilumą parduos po 3,99 cento (be PVM) už 1 kilovatvalandę (kWh) - 0,5 proc. brangiau nei sausį (3,97 cento), bet 32,7 proc. pigiau nei pernai vasarį (5,93 cento).

Vilniuje šilumos kaina gruodį sumažinta daugiau nei ketvirtadaliu, Kainų komisijai nustačius, kad „Vilniaus energija“ 2012-2014 metais nepagrįstai gavo 24,3 mln. eurų viršpelnio.

Uostamiesčiui šilumą tiekianti „Klaipėdos energija“ vasarį šilumą parduos po 4,7 cento - 0,6 proc. brangiau nei sausį, bet 11 proc. pigiau nei pernai vasarį, „Panevėžio energija“ - po 5,2 cento - atitinkamai 0,4 proc. brangiau ir 7,8 proc. pigiau.

Tuo metu „Kauno energijos“ šilumos kaina, palyginti su sausiu, nekinta - ji lieka 5,25 cento, tačiau palyginti su pernai vasariu, ji mažėja 4,5 proc. Kaina nekis ir Šiauliuose - ji liks 4,26 cento, o palyginti su pernai vaasriu, ji mažėja 11,8 proc.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Thomas Gabriel

Thomas Gabriel portretas
ha ha, geras. Pirmyn! Valio! Aciu, gerb. valdzia! :*

jau

jau  portretas
daeita iki tokio cinisko melo kad truksta zodziu. juk lauke pliusine t. ir matai siluminininkams nera kaip /pasimelzti/ tai is anksto pranesa kad lis i musu kisenes ir jei visi tyli tai galima ir toliau nebaudziamiems plesikauti kaipgi kitaip juk tai komunistine biurokratine kapitalizmo mafija lenkianti visas uzsienio biurokratijas....

Algis

Algis portretas
Kas galetu paneigti,kad metereologai nera nupirkti energetiku, sildymas kas metai brangsta , bet vis aiskinama , kad ziema saltesne uz praeitus metus ,o pasaulinis klimatas vis syla ,gal pas mus arteja siaures asigalis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių