Valstybė subsidijuos darbo patirties neturinčių žmonių įdarbinimą

Grįžti į straipsnį

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes stebuklingai brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi.

O

O portretas
kas priešpensinio amžiaus bedarbių įdarbinimą subsidijuos? Panašu, kad niekas. Kai ne dėl savo kaltės (įmonės bankrotas ir panašiai) netenki darbo, tai jokia patirtis, nekalbant apie darbo biržą, nepadės rasti darbo kitur. Jei tau virš keturiasdešimties - nešdinkis kur nori, tokių nereikia! Taip ir išvažiuoja inžinieriai, humanitarai ir netgi medikai į užsienius gatvių šluot arba pomidorų skint. Ten niekas amžiaus neklausia, svarbu, kad dirbtum. Tiesa, darbo pagal specialybę irgi nepasiūlo. Bet kai valytojas užsieny uždirba daug daugiau nei inžinierius Lietuvoje, tai...

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi.

Galerijos

Daugiau straipsnių