Valdžia prekybininkams smogė iš peties

Grįžti į straipsnį

tegul

tegul portretas
tegul konservatoriai pasidžiaugia paskutinį pusmetį - po kitų rinkimų nebus jų nė kvapo. Išsirinksim verslui prijaučiančius atstovus - socialdemokratus ar vieningą Kauną.

to tegul

to tegul portretas
Gerai pakrapštyk galvą ir prisimink kas darėsi kai valdžioje nebuvo konservų. Ar ne tas pats? 20m mainom dvi tas pačias partijas ir vis naiviai galvojam, kad dabar jau bus gerai. Gal laikas ieškoti naujos alternatyvos?

palaikau

palaikau portretas
100 procentu 2

666

666 portretas
ko jus norit kai partiniai tai verslininku gauja ir tikrai ne tu verslininku kurie patys dirba tose kioskuose

mat

mat portretas
ko jus norit? kol lyg "baudziauninkai" galvas nulenkia mokesit "ponui" tol jo apetitas dides kasdien, ka gaunat is"pono" mainais?! ogi apskrita nuli,tik teorine "apsauga". kol neismoksim gynt savo interesu,tol ir smaugs "ponuliai".

pirmam komentatoriui

pirmam komentatoriui portretas
norėjai pasakyti, kad aferistus?:)))

hm

hm portretas
smagu, kad nuo geguzes nebemoku jokiu mokesciu....nebedirbu ir nebeskolingas, nebevagiu, nebereikia represinio kasos aparato, nebijau vagysciu ir plesimo, nebijau kad "dirbsiu i minusa" po tokiu "nemokestiniu' mokesciu...atkreipkit demesi kad tos sumos nefiksuojamos kaip mokesciai....tai cia reketinis mokestis gal? ji visada skaitydavau kaip nelegalu...koks dar gali buti miesto mokestis, juk yra valstybinis ir kvit....tada dar ir seniunai tu rajonu kur yra tavo prekybos vieta turi reikalauti mokesciu ...svarbu svaistytis kaltinimais, kad prekiaudamas be represiniu kasos aparatu nemoki mokesciu ir taip pjudyti skirtigas visuomenes dalis viena su kita...ir kai tai pradejo daryti net prezidente,spjoviau i savo vesliuka puoseleta 18 metu ir tapau bedarbiu. Stai dabar sutiku: as nemku mokesciu ir nemokesiu esant tokiai sistemai.Sis straipsnis tik patvirtina mano sprendimo teisinguma.....linkejimai p.V.Palevicienei

specas

specas portretas
juos reikia visus isvaikyti tame tarpe visa teisesauga seima vyriausybe savivaldybes ir isrinkti tokius kurie suprastu kad pagrindinis ekonomikos variklis yra pramone, kad paskolas imti reikia investicijoms o ne beribes valdininku armijos klerkams 100% priedus prie algos moketi istisus metus kad jei deficitas biudzete ieskoti priezasciu o ne pulti didinti mokescius kad gintu smulku versla, o ne naikintu ji ir taip sudarytu dar geresnes salygas savo remeju verslui

eglute

eglute portretas
10 LT kasdien prekiaujantiems eglutemis, vadinasi, kasdien po eglute dovanu... idomu, kam? Manau, kad atejusieji valdyti "amzinai" nori isvis isvaikyti smulkiuosius verslininkus, nes visur kelia rinkliavas, bet Kaunas kaip atrode apkiautes, taip ir atrodo, dabar - dar labiau, ar ne kupciuk?

kisene

kisene portretas
isrinktieji valdziunaii, atsakykit, kur tie dvigubi mokesciai eis?

na

na portretas
Jau iš tų smulkiųjų baigia paskutinę škūrą nulupti. Neįsivaizduoja, kaip žmonės ten sunkiai už kelis litus dirba šaldami ant lauko. Kiek suprantu nori panaikinti lauko prekybą ir tiek. Geriau tegul prekybininkai stovi darbo biržoje, bet netrukdo centrams klestėti. O mes jus, konservatoriai, nerinksime ir galėsite pajusti mūsų dalią būdami bedarbiais.

Prekybininkas

Prekybininkas portretas
Svarbiausia parašyti, smogė iš peties, kad būtų efektas, o toliau nesvarbu. Ar ne taip rašliavų rašytojai?

viskas monopoliui

viskas monopoliui portretas
viskas maximai...

fakalas

fakalas portretas
Gyvenimas gereja, koncervai Kaune kapituliuoja.. zemyn upe zemyn upe kregzdutes plaukia.

KLausimas

KLausimas portretas
Gal yra norinciu skirti 1% politinems partijos :) :)

Dar

Dar portretas
Atlyginimai nedidėja, o visokie mokesčiai ( mašinų statymo, už verslo leidimus, šiukšlių išvežimo ir liftų už m2, šildymo ir t. t.) auga nepaliaujamai, tik iš kur pinigų paimti, juk krizė dar nesibaigė?

Mario

Mario portretas
Cia taip LT smulkusis ir vidutinis verslas skatinamas... kartu su juo ir seselis bei emigracija. Ir vis kuria ir kuria musu "dievukai" visokias strategijas nedarbui mazinti, smukiajam verslui skatinti ir pan.... o jos kuriamos tik tam, kad kurti :) kurejai...

Rimvis

Rimvis portretas
oi oi oi, kaip pragydo vargsai nuskriausti "smulkieji verslininkai" - reiks moketi mokescius! Net 5 Lt. per diena! Net visu LITU brangiau! Siaubas! :))))))

ŽMOGUS

ŽMOGUS portretas
BALSAVOTE UŽ KONSERVATORIUS ,DAR BLOGIAU GREITAI BUS

Reziume

Reziume portretas
Viskas daroma, kad žmogui būtų sunkiau. Viskas daroma, kad iš nevilties dar daugiau žmonelių bėgtų iš Lietuvos. Viskas daroma, kad prasidėtų nesąmonės.

Rimviui

Rimviui portretas
Padirbėk nors vieną dieną lauke žiemą ir pažiūrėsime kaip tada kiauksėsi.

Metraštis

Metraštis portretas
2112metai, Kaunas : Mulatė Daiva, pasikasiusi savo smulkiai garbiniuotus plaukus ir nubraukusi prakaito lašus nuo geltonos sirguliuojančio sūnaus kaktos pradėjo pasaką: Seniai tai buvo, gal prieš šimtą metų. Tuomet buvo gūdūs baudžiavos laikai - miesto soste sėdėjo baisusis Burundukas, o jo kariauna, žiaurieji konservai susidorodavo su išdrįsusiais sukilti prieš neteisybę baudžiauninkais. Ir neturėjo teisės baudžiauninkas protestuoti be leidimo, nors protestas yra prigimtinė žmogaus teisė. Tačiau valdžia "įjungusi durnių" apsimetė nieko nematanti ir nieko nesuprantanti.../ Šaižiai sučirškusi signalizacijos sirena perspėjo, kad iš darbo grįžo Daivos vyras. Ši nubėgo atsinešti spynos kodų kortelės. Per slenkstį įžengęs Darius Fui, meiliai nusišypsojo ir primerkęs savo siauras įkypas akis išpyškino: Mieloji, turiu nuostabią žinią, į miesto valdžios daugumą išrinko socialdemokratus, o miesto soste dabar iškilusis Chui Lauskas. Jau nuo šiandien už prekybą turgelyje man tereikės atiduoti vos 80% nuo pelno. Ar tai ne puiku, brangioji... Čia Darius Fui nutilo pastebėjęs veriantį žmonos žvilgsnį... Jo akys nukrypo į Daivos rankoje laikomą knygą "XXI amžiaus valdžios rinkliavų statistika" ..................

Siaip

Siaip portretas
Kaip isreiksti savo politine valia? Juk siuo metu uz ka bebalsuotum vistiek tas pats. Zmones partijose nepasikeicia. Tai koks gi skirtumas. Gal visgi geriausias valios pareiskimas yra nebalsavimas. As nenoriu Lietuvos su tokia valdzia. Noriu nauju, nepriklausomu veidu.

smulkiuju tuoj nebeliks

smulkiuju tuoj nebeliks portretas
valdzia viska daro,kad susidorotu su smulkiaisiais verslininkais,vietoj to ,kad juos turetu REMTI !!! musu salyje tuoj liks vien MONOPOLININKAI !!! visame pasaulyje smulkiuosius valdzia remia,o ne zlugdo, o kai kuriose salyse pradedantieji versla pirmus metus nemoka visai jokiu mokesciu !

LIKS TIK MAXIMOS

LIKS TIK MAXIMOS portretas
LIKS TIK DIKTATORIAI KAINU DIDIEJI, NEBELIKS JOKIOS KONKURENCIJOS, O TADA MOKESIME TOKIAS KAINAS , KURIAS DIKTUOS DIDIEJI PREKYBOS TINKLAI. PASIRODO MUSU VALDZIA TO IR SIEKIA ! IDOMU KIEK JIEMS DIDIEJI VERSLININKAI UZ TAI MOKA ???

aš portretas
manau, kad čia ne tokios sumos, dėl kurių reiktų orą virpinti. Jei sumokėjo 10-20, tai sumokės ir 30. Juk žinom, kad didžiausias biznis - maisto gamyba

rj

rj portretas
situos sunsnukius saudit maza

PRITARIU

PRITARIU portretas
23-jam 100 procentu .Isiklausykite zmones ir padarykite isvadas.Kito kelio nera.Nebukite mankurdai.

23ciam

23ciam portretas
NEBALSUOTI tai pats blogiausias pasirinkimas....TIK BALSUOTI isbraukiant visas pavardes ir partijas, nes kitokiu atveju rinkimus laimi didziausia partija, kurios nariai ir daugiausia balsuoja ir surenka dauguma. Balsavimas isbraukiant visus sako , kad tie patys partiniai nesurenka daugumos...ir lieka neisrinkti.

as

as portretas
sutinku su 27,bet ateis kiti

verkia

verkia portretas
ko verkiat .revoliucijos reikia lietuvoje

kauniete

kauniete portretas
O kaip kitaip ,juk Kauno Holivudui reikia dar 160 tukstanciu.\\\\juk jie neturi ka prasvaistyt,tai sugalvojo.

Galerijos

Daugiau straipsnių