Vaikas patikėjo sukčiais: atidavė pinigus ir papuošalus

Trečiadienio vidurdienį į sukčių pinkles pateko vaikas iš Kauno.

Policijos duomenimis, apie 12.15 val. nepažįstami asmenys paskambino laidiniu telefonu į M.B. namus ir pranešė apie nebūtą nelaimę. Vėliau atvykusiai nepažįstamai moteriai mažametis berniukas atidavė įvairius auksinius papuošalus, pinigus. Materialinis nuostolis tikslinamas.

Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Policija primena, kad asmenys, kurie, pranešę apie esą artimuosius ar kitus žmones ištikusią nelaimę, prašo pinigų, greičiausiai siekia apgauti ir išvilioti pinigus. Sulaukus tokio skambučio, būtina susisiekti su artimaisiais. Taip pat apie telefoninius sukčius derėtų perspėti vyresnio amžiaus artimuosius ir vaikus, nes jie dažnai atiduoda pinigus, vertingus daiktus sukčiams.


Šiame straipsnyje: sukčiaipinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

va

va portretas
Tokia val;stybė,taip ankšęiau nebuvo,žmonės turėjo darbus buvo užsiėmę ir vaikams užtekdavo,o dabar vaikai ką girdi taip ir daro galvoja ,kad tik ką greičiau ir vertingiau apgauti ...ir pakimba..

kol

kol portretas
reikia mazinti islaidas armijai ir stiprinti policija teisesauga daugiau kalbeti per radija televizija si valdzia per silpna galvokim ka rinti i valdzia o gal jau nera is ko tai samdykim
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių