Vadovas: skalūnų dujos sukeltų revoliuciją Lietuvos energetikoje

Grįžti į straipsnį

globalistas

globalistas portretas
Taip,taip 'slektos' vel vadovauja!!! Vilnius nesusitvarko su jais,o cia jau is 'briuselio' bando vadovauti .Taip ,tokiems 'vadovams' kaip musu,tai gali bele kas vadovauti,nes visvien is musiskiu 'tuscia vieta' pats 'dugnas' prie lovio sedi.Baisu,baisu!! Kada ateis Lietuvis tikras prie Valstybes vairo??

senelis

senelis portretas
lenkija turi beveik daugiause skalunu europoje , kazkodel nevyksta joks duju atpigimas nei is rusijos stabdomas pirkimas

tai KOKIO

tai KOKIO  portretas
velnio planuojama INVESTUOTI MILIARDUS į suskystintų dujų terminalą, statyti PAVOJINGĄ objektą Klaipėdoje, ir dar importuuoti skalunines dujas iš Ameruikos?? KAS per nauja LEO afera Lietuvoje??????????????????????

Klaipediete

Klaipediete portretas
Klaipedos kraste jau atrastos musu paciu skalunines dujos. Tai kuriu velniu mums statytis suspaustu duju terminala, kad atsivarytumem pigesnes dujas?! Kuriuo isiskolinsim Europai, o patys uz dujas mokesim brangiau! Prarasim pajuri! Tai ne musu biznis, o pasauliniu Energetikos Oligarchu. Mafijos! Tas terminalas taip pat labai pavojingas. Amerikieciai stato vandenyse, o ne gyvenvietese. Duju sprogimas per 30 sekundziu pasiekia 3 kilometrus! Kas sake, kad mums reikalingos dujos is Amerikos ar Lenkijos?! Patys lenkai -Lotos -jau nusprende pradeti duju gavyba Girkaliuose, Klaipedos rajone. Sustokim! Iskasenanas verta uzkoncervuoti, issaugoti,- dabar ne laikas skubeti. Iskasenos turi tapti valstybes ir liaudies turtas. O jas kol kas valdo banditai ir klanas.

Galerijos

Daugiau straipsnių