V. Uspaskichas: nuo sausio mėnesio minimali alga gali būti 1100 litų

Grįžti į straipsnį

jonas

jonas portretas
n valdczia too tikrai neleis

boo

boo portretas
mma didint ner blogai, gerai tik butu dar prie to padidint ir neapmokestinamu pajamu dydi...

boo

boo portretas
taip pat didint ta suma kur kompensuojami sildymai visokie ir pan... iki 725 bent asmeniui...

bvc

bvc portretas
kadangi sildymas pas mus yra labai labai brangus, siulau ji padaryti nepelno siekianti, kaip medicina ar svietima. Kad butu kaip pirmo butinumo dalykas, is kurio pinigai nedaromi. Va ta, butu geriiau. O kad zmones leistu pinigus tai pirma ju turi turet. Jeigu neturi, tai neleidzia ir stabdo kitu zmoniu darba ir uzdarbi. Cia teisingai galvoja.

wc

wc portretas
kompensaciju jokiu nereikia, zmones turi uzdirbti tiek, kad susimoketu ir dar liktu.

mamam

mamam portretas
koncervai buvo viska uzkonservave ir patys bande uzsikonservuoti seime. Aciudie -- nepavyko. Tegul ateina kiti, kurie ne koncervuoja, o generuoja.

Balinskas

Balinskas portretas
Pridės po 250 Lt, žmonės ateis į parduotuves su tais pinigais, o kas pagamins produkcijos už tokią sumą, gal Uspackio Krekenavos kiaulidėse daugiau produkcijos atsiras ? Reikia kurti geras technologijas ir skatinti plėtrą, tai tada nereiks priverstinai tas algas didinti.

Viola

Viola portretas
O kaip su Pensijomis.Ka Jus zadejote?Net kompensaciju uz sumazinima neaisku kada sulauksime.O gyvename tai geriau niekam to nelinketi!Pragyvenimo l;ygis krites nezinia kiek kartu po 2008 metu!!!Linkiu buvusiam seimui nusileisti i pensininku lygi!!!Ir atsidurti pensininku busenoj, kurie po 40-50 metu lenke nugaras dirbdami, augino vaikus ir turi spyga be tauku!!!

Algis

Algis portretas
na ir kas? darbdavys pasikvies ant kilimėlio ir lieps pasirašyti, jei noriu dirbti, kad pereinu ant pusės etato:) tai kas čia pasikeitė? čia kas antra įmonė bankrutuos mokėdama tokį atlyginimą. Iš kur pats paims tokius pinigus pas save krekenavoje mokėti tokį minimumą???

KLAUSIMĖLIS

KLAUSIMĖLIS portretas
Jeigu teisingai supratau tai specialistas gaus tiek pat kiek ir pagalbinis darbuotojas? Ar ir kitiem darbuotojam [mokytojam ,kasininkėm gamyklų darbininkam ] alga dides 30%?

Atsibodo kartot

Atsibodo kartot portretas
Ne minimalią algą, o neapmokestinamą minimumą reikia didint! Tų 250 litų "padidintieji" realiai negaus, didesnė dalis nueis į biudžetą mokesčių pavidalu. Gudrus sprendimas: ir mokesčio procentas nedidinamas, ir pažadas "ištesėtas", ir biudžetas nenuskriaustas... O kad po to kainos kils arba darbo vietų mažės - tai čia gudručiai nė prie ko...

taigi va

taigi va portretas
issirinkot ruski.... ir taip staiga visi nepatenkinti, nepabuvo nei ministru pirmininku nei seimo pirminiku

ps taigi va

ps taigi va portretas
tave kas dulkino rusai ir paliko

Nuo sausio

Nuo sausio portretas
gali pradėt stipriai šalt. Tai va. manau mano komentaras turi daugia procentų tiesos.

Gintas

Gintas portretas
Ar jau "Vikondoje" valytoja gauna 1100 Lt/mėn? Ne į vokelį, turiu omeny.

D.

D. portretas
Populizmu smirda

totalus

totalus  portretas
briedas.....Verslui ,tai kainuos nuo vieno žmogaus apie 400 Lt,o kiek pabrangs prekės ir paslaugos- 35-50 proc ,duona kainuos 7-10 Lt...kels algą TIK (na kaip pvz) valytojoms ir kurie turėjo mažiausią atlygį,o paecialistams nekis,ką tai reiškia -infliacija ,prekių ir pasllaugų brangimą apie 40 proc.....NA KAIP GALI SILPNAS SPECIALISTAS BŪTI PREMJER MINISTRU.....ARTĖJAM ,PRIE SOCIALIZMO ,VISIEMS VIENODA ALGA

susikisk

susikisk portretas
savo "viarsla" sau y subine ir dirbk pats , jei tiek moket negali

NEPYSKIT ZMONEMS PROTA

NEPYSKIT ZMONEMS PROTA portretas
KOL GAMYBOS NERA, NIEKO GERO NEBUS. JEI NET PAKELS ALGA, GYVENIMAS NEPAGERES O DAR PABLOGES, KADANGI LITO KURSAS EURO, AR DOLERIO ATZVILGIU, TAIP PAT PADIDES. LIETUVA VISKA IMPORTUOJA, BET NE EKSPORTUOJA.

va

va portretas
ainu dirbt i krekenava, vokeliu neimu

zzz

zzz portretas
Tuoj specialistas ir jokiu mokslu nebaiges pagalbinis darbuotojas uzdirbs vienodai. Kokia tada prasme mokintis? Kur mes su tokia politika nueisime?

siaubas

siaubas portretas
žmogelis daugiau gaus182 Lt ,bet viskas pabrangs 50 proc ,absoliučiai viskas,bus algos -SULYGINTOS,KAIP SOCIALIZME,valytojos ir specialisto

vadinu

vadinu portretas
tokį dalyką taip-žmogeliui ,kaip šuneliui numes kaulą,o patys pasijutę "geradariais"-TRATINS LIKUSIUS eUROPOS SĄJUNGOS MILKIJONUS,KOL JIE SUSIPROTĖS,TAM BRIUSELYJE

Teklė

Teklė portretas
kai jau išrinktas esi, tai arba nustatyk kokį mma arba nutilk pliurpęs, greičiau užsimirš ką žadėjai.

HH

HH portretas
Tai turbut nuo sausio ir ikanomika prades giniruoti?

vm

vm portretas
Tai vienas iš protingiausių lietuvos žmonių...Gerbiu tave Viktorai nes tu protingas (turtingas yra proto-išminties požymis..).

zmones

zmones  portretas
ar jus tikit sito kalakuto(man jis kitokiu neatrodo kai tampo ta savo kakla kaip pasiputes kalakutas ) pazadas!?Pabuskit viena karta.......

pensininke

pensininke portretas
skambina Putinas Viktoriukui: prodai Litvu....Viktoriukas sako: gerai. Tik ar nori pirkti su zmonemis ar be zmoniu? Pagalvojo Putinas ir sako: Geriau be zmoniu. Vikroriukas: tai palauk du metus... taigi, kraukites visi cemodanus, kad taip visi leidosi isduriami Viktoriuko partijos...kuris dabar zegnojasi, o po to vel des i krumus...

gedas

gedas portretas
O kaip bus,jei aš dabar į rankas gaunu 1100 litų,tai Svarščikas mane perves ant minimumo ar pakels algą ?

abra

abra portretas
kad ti sarikovui vel nereiktu begt i rosija...

galima

galima portretas
ir iki 2000 pakelti ir dar daugiau, bet reikia pasižiūrėti, kas liko biudžete. O kas liko? uspaskicho pažadai liko, todėl tokių nesąmonių dar neteko girdėti. Jis turi maskvos užduotį, todėl nesunkiai palenkė į savo pusę bolševikinę ir borisovinę partijas, kas gali paneigti, kad ir pastarųjų vedliams (analogiškai, kaip ir bomžoms) nėra sumokėta rusiškais aukso luitais? tačiau, nepadidinus iki žadamo lygio, žmonės gali išeiti į gatves ir reikalauti uspaskicho žadamo minimumo.

6-tam

6-tam portretas
puspročiui, tai dabar gyvenk ir žvenk, bet ši euforija truks labai trumpai. Runkeliai išrinko, pažiūrėsim, kaip runkeliai gyvens.

nuomone

nuomone portretas
valytoja pagal jus nezmogus ir neverta to 1100 Lt ant popieriaus, tai kad esat toks puikus specialistas ko dirbat uz 1100Lt. Matyt tiek ir teismokot ir tiek tepasiekiet..........kad tik tiek tokiam puikiam specialistui moka...............

Peizalai

Peizalai portretas
Manau, kad lazda turi du galus. pakelus min. alga, produktai ir paslaugos taip pat brangs, mazosios imoneles bankrutuos, o dalis ju nueis i seseli. Cia reikia "galvos", o ne peizalu. Sekmes!

A.D

A.D portretas
"galėtų būti", bet ne bus..

ramune

ramune portretas
ar pakels, ar nepakels ta min alga -juk vistiek viskas brango ir veik kasdiena brangsta............

to 33

to 33 portretas
pritariu, jeigu specialistas sutinka uz tiek dirbt, tegu dirba. ir valytoja tegul juokiasi is jo.

gebelsas

gebelsas portretas
Jjis norejo pasakyti: Seimo nariu alga nuo sausio....

O

O portretas
O kodėl apie neapmokestinamų pajamų dydžio padidinimą nekalba, nepadidinus jų, tai tik mokesčiai padidės, žmogui ne kiek ir liks, ir aišku, viskas brangs.Manau, kad neapmokestinama jokiais mokesčiais turėtų būti 20000 Lt per metus. Taigi, tegul pasižiūri į ES, koks ten neapmokestinamų pajamų minimumas. Manau, kad Lietuvoje pats mažiausias. ( 1100 Lt atlyginimas, išmokama darbuotojui 897,50 Lt, 850 Lt atlyginimas, išmokama darbuotojui 715 Lt, o darbdavio mokestis sodrai padidės 77.45 Lt )

26-am

26-am portretas
suktumas ir protingumas visiskai skirtingos savokos.Vat ir rodo suktas Viktariukas lituviam viesai spygas,o jie atsidekodami jam skiria "balsus "

as

as portretas
seniai laikas kelti ta minimuma ir formule darbo apmokejimo keisi dauguma dirbamciuju tarnautioju...Kiek metu turi zzz rasytojas ,taipogii toks Gedas....?Nezinote, pasidomekite,kiek kikvienais metais baigia aukstuosius ,magistrus ...,o dirbama aptarnavimo sferoje,net ir valytojos turi inzinierini isilavinima.Tas senas mastymas ...as mokinausi 4metus ,man priklauso,vos ne nusipelniau,kiti burokai runkeliniai,kad ir tie baigia 12klasiu ir aukstesniuosius mokslus,nezinote.Darbietis nors siek tiek pastums visus jus i sviesa,Ape sazininguma ,parsidavima...kazin ar yra jau tokiu saziningu zmonesms politiku Lietuvoje?

13 tajam

13 tajam portretas
anksciau rusai o dabar eurusai-matai skirtuma?Maziau malkit lezuviu o dirbkit Tevynes labau......

Vaidas

Vaidas portretas
O kodel tiek mazai, kodel ne 2100 lt.??? Kodel as naktim dirbantis sargas turiu gauti maziau uz kaimyna kuris dienom dirba statybose ir daugiau turi laisvu sekmadieniu??? V.Uspaskichas jums irode, kad simtu litu pakelus min. alga valstybe tik islos, tai pakelus 1000 lt. valstybe islos desimt kartu daugiau! Tuomet 10 kartu greiciau vystisis Lietuvos ekonomika ir zmoniu gerbuvis. Kol kas dar nieks nesugalvojo is kur paimti tuos pinigus, bet juk gali visi zmones atsisakyti mazos dalies savo pajamu ir paskirti juos minimalia alga gaunantiems. Manau pensininkai ir pasalpas gaunantis taip pat, del salies klestejimo, galetu atsisakyti dalies pinigeliu???

Eduardas

Eduardas portretas
Dabar visi specialistai , vadybininkai, verslininkai , arba dar sustriau direktoriai ukio reikalams :))). Anksciau tokius vadino paprastai- ukvedys, sandelininkas ar tiesiog gruscikas :))). Dauguma nestabilios psichikos fobiju iskankintu vis mutina vandeni neva tai viskas brangs, firmos bankrutuos... BRIEDAS. Faktas, kad is 850 ant popieriaus isgyvent neimanoma....Ai ka cia postringaut, mastantys ir taip supranta, o durniai niekam nerupi :D

to 44. Eduardas

to 44. Eduardas portretas
O is 1100 lt. imanoma???

to 44. Eduardas

to 44. Eduardas portretas
Jei tu mastantis, tai kodel dirbi uz minimuma? O jei gauni daugiau, tai kodel nesupranti, kad is taves atims ir atiduos gaunantiems minimuma? O jei to nesupranti, tai kodel save laikai mastanciu???

Specialistas

Specialistas portretas
Tik pamanykit kokia svarbi tema, minimali alga, ką gi, išmintingesni suras kur save realizuoti ar emigruos, o ufonautai galės gyventi už minimumą.

Specialistas

Specialistas portretas
Dar pridursiu, gyventojų skaičius, dirbantys už minimalią algą, padaugės. Vidutinė klasė, palengva bus išbraukta.

Gali

Gali portretas
Tai ar gali būti,ar bus,o tai gali būti gali hali jė jė jė.

piktžirnis

piktžirnis portretas
ach, kiek komentatorių vaidinančių "sėkmingus" , bet dirbančius už kiek didesnį nei minimalų DU....Visiems žinoma, kad darbdaviai didelėmis algomis nesišvaisto !

Tvarka

Tvarka portretas
Zmones sutinka, o seimunai tuo labiau sutiks. Kiek jie ten minimaliu algu gauna???

to 50. piktžirnis

to 50. piktžirnis portretas
Na, jei tavo tiesa ir visi dirba uz minimuma, tai nebus is ko atskaicius pakelti minimuma:( Vel teks skriausti pensininkus:(.

viktaro vadybynykas

viktaro vadybynykas portretas
dirbu pas viktara vadybynyku, gaunu 1500 ir uz tokius pinigus reikia tik ateiti i darba ir nieko nedirbti, o gal ir truputeli vogti ir kenkti.

lietuvis

lietuvis portretas
sveikinam VIKTORA laimejusi rinkimuose sekmesmes darbe,aciu dievui kad tie supuve kubilai liko uz borto,o kai kuriuos uz praskolinta Lietuva reiktu i Lukiskes patalpint,panasiai kaip Ukrainoj ekspremjere Tymosenko

to lietuvis

to lietuvis portretas
viskam ateis neuzilgo laikas

to peizalai

to peizalai portretas
tai pagal tavo toki protinga mastyma zmonem visai nereikia kelt algu ir nieks nebrangs,nueik issitrink ta durna savo galva,matyt jaunystei su lopeta buvai gaves per galva,tai ir rasliavoji visokius peizalus

ačiū

ačiū portretas
norėtume jau dabar, kol nesėdi cypėje

54-tam

54-tam portretas
apsimetėliui lietuviui. Mėšlas tu esi, tikras, maskvos subinlaižys, tikiuosi, kad tikrai greitai pajusi svarščiko proto pasekmes.

kažin

kažin portretas
kiek moka svarščikas savo įmonių darbuotojams? manau, vokeliuose dar prideda

koks gali

koks gali portretas
pasakei ir daryk. del tu plepalu gi ir isrinko o ne del to ,kad vel grustumetes i kisenes.

to 58-am

to 58-am portretas
o tu jau matosi pajutai amerikosu juodasiknio babajaus siknos skoni,seneli jau matosi kad grabas i sikna baladojasi uz tai ir rasineji nesamones,eik geriau jei dar paeini pampersa pasikeisk nes jau sedi turbut apsimyzes ir apie amerikosu babaju galvoji

roskis

roskis portretas
ura tovarisci

to 54. lietuvis

to 54. lietuvis portretas
O ka tau Viktoras nesake, kad Kubilius ji aplenke??? Ar agurkiniai nesuvokia, kad Konservatoriu antra vieta aukstesne uz darbo partijos trecia? Na ka gi, sveikinu Viktora su labai auksta trecia viena, jis pasirode puikiai, ne taip kaip konservatoriu lyderis Andrius, kuris uzeme gedinga antra vieta:))))).

Sportas

Sportas portretas
Vakar 100 metru begime varzesi du sprinteriai, Viktoras ir Andrius. Viktoras beveik nugalejo, o Andrius atbego priespaskutinis.

Šaltkalviui

Šaltkalviui portretas
Ridisėli, gali būti ir 10 000 litų jei jau taip neapkenti Lietuvos ir nori kasd lietuviai paskui bankrutavę pjautųsi labiau nei graikai. Tau tai tik užduotį įvykdyti, o mums savo Tėvynėje gyventi.

eilinis

eilinis portretas
Viktoreli neapsisudink, jei kelti tai bent iki 3000.00 litu.

Griūk negyvas

Griūk negyvas portretas
Abonentas siūlė 6000lt., bet moliai pasirinko 1100-1500lt. minimumą. Ot duoda runkeliai.

Pirmiausia

Pirmiausia portretas
turėtų Uspaskich padidinti minimalų atlyginimą savo įmonėse. Na, ir vokeliuose nemokėti

Alina

Alina portretas
Koks cia mulkis raso,kad socializme atlyginimai buvo vienodi?! Melas.Bet jie ir nesiskyre 50 kartu didesniu skirtumu(zirkles").Jei as gaudavau 130 rubliu,mano dede-400 rubliu.Tai jis gabus meistras-gyveno uztikrintai,pasiturinciai ir buvo laimingas.As -taip pat nebadavau.Ir skolintis nereikejo eit kas menesi po 20litu,kad isgyvent iki algos(minimalios).

Galerijos

Daugiau straipsnių