V. Mazuronis: atominės elektrinės statybas reikia svarstyti

Visagino atominės elektrinės projekto perspektyvas reikia svarstyti, tačiau dabartinis projektas savo ekonominiu naudingumu neįtikina, sako aplinkos ministras Valentinas Mazuronis.

„Aš manau, kad mes Lietuvoje, jeigu kalbant apie atominės statybą ir apie projektus, turime suprasti, kad jeigu mes nieko nestatysim, jeigu nieko nedarysim, nebus Lietuvoje gyvenimo geresnio. Visur, ar tai būtų verslas, ar energetiniai dalykai, reikia ieškoti ir visas galimybes maksimaliai išnaudoti“, - Žinių radijui trečiadienį sakė V. Mazuronis.

Jis tvirtino, kad atominė elektrinė yra svarbi šalies ateičiai ir reikia ieškoti būdų išnaudoti projektą, jei jis nebus ekonomiškai žalingas.

Tačiau, pasak V. Mazuronio, dabartinis projektas neįtikina, nes nėra nei regioninių partnerių palaikymo, nei ekonominio pagrindimo.

„Jeigu mes turime ekonominį palaikymą, jeigu mes turime ekonominį pagrindimą (...), iš tiesų mes turim stengtis jį daryti, bet tai, kas yra atlikta šiandien, manęs tuo neįtikina“, - sakė ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
mzrnis globalistų bezdžionė?

Safyras

Safyras portretas
Gal Lietuvoje ir bananus pradėkime auginti. Bus gal pigiau negu atsivežti? Kam tada referendumai, jei Lietuvos politikams ir taip viskas aišku? O gal per tiek metų taip atbuko, kad jiems į viską nusispjauti? Darau savo ir dar prašau, kad Lietuvos liaudis dar paplotų už bet kokią nesąmonę ir sumokėtų...

sig

sig portretas
valdžios atstovai jaučiasi kaip grafai bei super specialistai ir spjauna ant žmonių nuomonės, referendume prieš atominę pasisakė ir energetikai ir ekonomistai ir kiti neabejingi savo šaliai žmonės. Ką čia ta nebaudžiamoji valdžia išdarinėja?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių