V. Gedvilas: algos bus atstatytos, atsižvelgiant į valstybės galimybes

Grįžti į straipsnį

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai kas blogiau gyvena pensininkai ar prokurorai ? Pirmiausia reikia atiduoti pensininkams, nes jie labiausiai pažeidžiami žmonės.Tai būtina daryti nuo 2014-01-01, ponas Semo pirmininke.

Sukčiau tu sukčiau!

Sukčiau tu sukčiau! portretas
NUO 2014-01-01 PRIVALAI UŽTIKRINTI, KAD BUS ATSTATYTOS VISOS PENSIJOS (TAME SKAIČIUJE IR DIRBUSIŲ PEMNSININKŲ NUMAUMOTOS PENSIJOS), O TAIP PAT VISAS PENSIJAS "SODRA" PRIVALO LEISTI PERSISKAIČIUOTI PO 1994 METŲ GAUTAIS UŽDARBIAIS! Iš kur tas jūsų pasibaisėtinas naglumas stumdyti pensininkus kol jie išmirs v i s i?!

jonas kitas

jonas kitas portretas
algos bus atstatytos, atsižvelgiant į valstybės galimybes- pagridinis kriterijus- atstumą iki valdžios lovio...

Pensininkas

Pensininkas portretas
Pirmiausiai grąžinkite pensijas.

nata

nata portretas
O kodel niekas neuzsimena apie sumazintas ir dar neatstatytas VRM pareigunu pensijas? Tyla,musu "vadai" apie paprasta zmogeli net ir galvot nenori. Geda Jums, ponai.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Pensijas žada gražinti 2015 metais.Įdomu ar visą sumą per vienus metus ? Kiek jų išmirs nesulaukia pinigėlių ? Teisybė yra tokia, kad valdininkams (kurie ir taip gauna virš 4000 litų) Konstitucinis teismas nusprendė gražinti pirma, nei pensininkams gaunatiems 1000 litų ir mažiau.Įdomu, kurie iš jų biednesni ? Tai kur čia ta teisybė ?

Galerijos

Daugiau straipsnių